Festivals

Het gevoel van De Parade, Open Air, Milkshake of Lowlands… dat is toch niet haalbaar voor een bedrijfsevent? Wel bij De Artiesten, en hoe! Nog mooier..we hebben het al vaak gedaan en waren de eerste in 2006 met een Parade voor Hewlett & Packard. Andere voorbeelden van bedrijven waar we een festival (samen met de opdrachtgever) voor organiseerden zijn Heembouw, Young Capital, ING, Catawiki en Eventbrite.

Natuurlijk ben je meer geld kwijt als dat je een personeelsfeest met een BN-er organiseert… alhoewel… dat is nog maar de vraag.

Maar we willen juist de andere vraag stellen: “Is het event het geld waard?” JA is dan het volmondige antwoord van zowel opdrachtgever als bezoeker!

Waarschuwing!! Ons festival heeft een bijsluiter vanwege de positieve bijwerkingen. Het garandeert teambuilding binnen je bedrijf. Een geslaagd bedrijfsfestival organiseer je met zijn allen! Iedereen draagt zijn steentje bij en zo is het een festival van iedereen. Wil je er meer over weten hoe we gezamenlijk een festival organiseren? Wij laten je het gevoel graag alvast ervaren. Voor onze eerste meeting spreken we graag af bij een foodtruck! Bel of mail jij ons, dan reserveren wij 😉

Business Festivals

Als je het woord ‘business festival’ leest, ga je niet gelijk springen van vreugde. Jij wel? Het woord business festival haalt veel van de charme van een festival weg. Dit terwijl juist een business festival het ultieme middel is om met elkaar op een festivalterrein te ontspannen.

What’s in a name? Is misschien het woord bedrijfsfestival dan een beter woord dan business festival…? Of gaan we zeggen dat uw bedrijf een festival gaat organiseren op een festivalterrein en dat we dat dan een business festival noemen?

Eigenlijk organiseren wij festivals. Een festival voor een bedrijf, dat dan weer wel. Onze gasten, die vaak ook naar publieke festivals gaan, vinden het een geweldige ervaring om te delen met hun collega’s. Nooit verwacht dat dit ook zo gezellig kon zijn. En de gasten die nog nooit een festival hadden bezocht, konden alleen maar beamen dat ze baalden dat ze nooit eerder de stap op weg naar een festivalterrein hadden gemaakt. Ach… Laten we het dan maar gewoon een business festival blijven noemen.

 

Festivalterrein

Het is niet altijd gezegd dat een business festival moet plaatsvinden op een bestaand festivalterrein. Is natuurlijk wel handig maar we hebben genoeg ervaring en kennis in huis om te zeggen dat we het ook op een parkeerterrein, zwembadweide, bos, open heide, sportpark, garage of een leeg of vol kantoorgebouw kunnen organiseren. Maar ook op bestaande festivalterreinen begeven we ons natuurlijk erg graag. Bovengenoemde voorbeelden van bedrijfsfestivals zijn natuurlijk niet zomaar gekozen. Dit zijn geen festivalterreinen waarvan je direct zegt: “Ja, dat is waar ik het wil.” Maar ook rekening houdend met de nieuwe belastingwetgeving is het soms best aantrekkelijk om het juist binnen, boven of onder de grenzen van het kantoorgebouw te organiseren. Een festivalterrein hebben wij met onze styling snel voor elkaar. En wat is het vaak verrassend om underground met een accountantskantoor te gaan. Misschien zijn ze het wel vaker gewend dan wij wel denken of hopen.

Business festival Young Capital

Onze bedrijfsfestivals zijn anders vanaf het begin

Jouw business festival is uniek. Altijd! Samen organiseren we het op jouw perfecte locatie. En mocht je denken dat wij elk business festival in hetzelfde jasje hijsen, maar dan op jouw locatie? No way. Als je hiervan uit bent gegaan, dan ken je De Artiesten nog niet.

Wij organiseren het festival met jouw hele bedrijf. En dan bedoelen we ook jouw hele bedrijf. Iedere afdeling krijgt zijn eigen taak. En samen zorgen we ervoor dat het festival zal slagen. Er zijn veel taken te verdelen, denk aan entertainment, openingsacts, muziek, aankleding, uitnodigingen, social media, walking acts, food and beverage, reclame en ga zo door. Iedereen binnen het bedrijf, inclusief de directie, organiseert een geweldig festival, mét elkaar. Er is maar één budget en ieder team krijgt een deel daarvan.

Uiteraard kunnen we alles uit handen nemen, maar neem van ons aan… De gezamenlijke voorbereiding is half the fun! En de samenwerking binnen je bedrijf versterken we ook nog eens. Twee vliegen in een klap!

Klinkt gaaf toch? En hieronder staan onze referenties, zodat je weet dat we het waarmaken. Hebben we je al overtuigd? Daag De Artiesten uit!