Bedrijfsfestival organiseren

Het gevoel van De Parade, Open Air, Milkshake of Lowlands… dat is toch niet haalbaar voor een bedrijfsevent? Wel bij De Artiesten, en hoe! Nog mooier..we hebben het al vaak gedaan en waren de eerste in 2006 met een Parade voor Hewlett & Packard. Andere voorbeelden van bedrijven waar we een festival (samen met de opdrachtgever) voor organiseerden zijn Heembouw, ING, Catawiki, Eventbrite en YoungCapital. Aftermovie YoungCapital:

Natuurlijk ben je meer geld kwijt als dat je een personeelsfeest met een BN-er organiseert… alhoewel… dat is nog maar de vraag. Maar we willen juist de andere vraag stellen: “Is het event het geld waard?” JA is dan het volmondige antwoord van zowel opdrachtgever als bezoeker!

Waarschuwing!! Ons festival heeft een bijsluiter vanwege de positieve bijwerkingen. Het garandeert teambuilding binnen je bedrijf. Een geslaagd bedrijfsfestival organiseer je met zijn allen! Iedereen draagt zijn steentje bij en zo is het een feest van iedereen. Wil je er meer over weten hoe we dit gezamenlijk organiseren? Wij laten je het gevoel graag alvast ervaren. Voor onze eerste meeting spreken we graag af bij een foodtruck. Bel of mail jij ons, dan reserveren wij!

LOFI – Dé ideale bedrijfsfestival locatie 

Met lef, inzet en liefde voor cultuur hebben we een oude Amsterdamse busremise in een nieuwe stadsoase kunnen transformeren. Je ziet niet wat het is, totdat je er bent en dan besef je…dit is een oase die geeft wat ie van afstand beloofd.

Achter de industriële buitenkant komt LOFI pas echt tot leven. Rauw in oorsprong, zacht en liefdevol in kwaliteit en beleving. Kunst & cultuur combineren met het bedrijfsleven. Een culturele vrijhaven toegankelijk maken voor iedereen, dát is ons ultieme doel.

LOFI heeft zowel een ruime buitenplaats omringt door kleurrijke containers met daarin ateliers voor kunstenaars, als ook een rauwe en authentieke loods met een mainstage, chillout en intieme secret spots… 

Het 1500m2 buitenterrein is, zonder enige schroom, gewoon het mooiste terras van Amsterdam. Wekelijks worden hier festivals, feesten, voorstellingen, events en bedrijfsfeesten georganiseerd die draaien om de drie kernelementen van LOFI: vrijheid, good food en muziek. 

Begint het al te kriebelen? Bel ons en kom snel langs om de sfeer te proeven! 

Bel Frank

Festivalterrein

Het is niet altijd gezegd dat een business festival moet plaatsvinden op een bestaand festivalterrein. Is natuurlijk wel handig maar we hebben genoeg ervaring en kennis in huis om te zeggen dat we het ook op een parkeerterrein, zwembadweide, bos, open heide, sportpark, garage of een leeg of vol kantoorgebouw kunnen organiseren. Maar ook op bestaande festivalterreinen begeven we ons natuurlijk erg graag. Bovengenoemde voorbeelden van bedrijfsfestivals zijn natuurlijk niet zomaar gekozen. Dit zijn geen festivalterreinen waarvan je direct zegt: “Ja, dat is waar ik het wil.” Maar ook rekening houdend met de nieuwe belastingwetgeving is het soms best aantrekkelijk om het juist binnen, boven of onder de grenzen van het kantoorgebouw te organiseren. Een festivalterrein hebben wij met onze styling snel voor elkaar. En wat is het vaak verrassend om underground met een accountantskantoor te gaan. Misschien zijn ze het wel vaker gewend dan wij wel denken of hopen.

Business festival Young Capital

Onze bedrijfsfestivals zijn anders vanaf het begin

Jouw business festival is uniek. Altijd! Samen organiseren we het op jouw perfecte locatie. En mocht je denken dat wij elk business festival in hetzelfde jasje hijsen, maar dan op jouw locatie? No way. Als je hiervan uit bent gegaan, dan ken je De Artiesten nog niet.

Wij organiseren het festival met jouw hele bedrijf. En dan bedoelen we ook jouw hele bedrijf. Iedere afdeling krijgt zijn eigen taak. En samen zorgen we ervoor dat het festival zal slagen. Er zijn veel taken te verdelen, denk aan entertainment, openingsacts, muziek, aankleding, uitnodigingen, social media, walking acts, food and beverage, reclame en ga zo door. Iedereen binnen het bedrijf, inclusief de directie, organiseert een geweldig festival, mét elkaar. Er is maar één budget en ieder team krijgt een deel daarvan.

Uiteraard kunnen we alles uit handen nemen, maar neem van ons aan… De gezamenlijke voorbereiding is half the fun! En de samenwerking binnen je bedrijf versterken we ook nog eens. Twee vliegen in een klap!

Hebben we je al overtuigd? Daag De Artiesten uit!