Private dining

Je bent speciaal! Dat is het gevoel dat met private dining ontstaat. Er is maar één klant en dat ben jij. Weg uit de restaurants, weg uit de standaard locaties. We gaan voor speciaal, exclusief en een heel hoog niveau. Private dining omschrijf je daarom als een diner in een exclusieve privé omgeving. Een locatie die speciaal en dus exclusief is afgehuurd voor een bijzondere gebeurtenis. Dat kan zijn voor een meeting van zes CEO’s tot een company dinner voor 400 man. Private betekent zeker niet dat het voor kleine groepen is. Integendeel, grotere groepen hebben vaak meer behoefte aan exclusiviteit. Je probeert je gasten te verrassen met een nieuwe locatie ze nog nooit zijn geweest. Maar ja, probeer zo’n speciale locatie maar te vinden.

Bel Frank

Locaties in Amsterdam

Een Christmas dinner is vaak een mooi voorbeeld voor bedrijven. Het is altijd een puzzel! Waar gaan we dit jaar ons jaarlijkse diner organiseren? En hoe gaan we onze medewerkers ook dit jaar weer verrassen met een mooi diner op topniveau? Daar ligt dan ook een hele grote kracht van De Artiesten. Op het gebied van locaties en private dining zijn De Artiesten de specialisten van de Randstad. Niet alleen door ons grote netwerk maar ook door de jarenlange ervaring die we hebben op het gebied van locaties en evenementen. We zijn specialisten in en rondom Amsterdam met private dining. We weten de unieke locaties als geen ander te vinden en delen onze kennis graag met gasten die graag een private dinner willen gaan organiseren (ook buiten Amsterdam). Locaties komen ook vaak naar ons toe als ze net begonnen zijn en graag met ons hun machtige plek willen delen voor private dinners.

Boven de kookpit

De Artiesten beschikt over een geweldige culinaire equipe onder leiding van chef Dennis Huwaë, verkozen tot meest talentvolle chef van 2018. Dit is een waanzinnige groep artiesten boven de kookpit. Zij zijn gewend om op de meest bijzondere locaties op te koken. Altijd op een hoog niveau met verse, eigentijdse producten. En hoe klein de keuken ook is, het lukt altijd. Ook al is dat soms met het nodige kunst-en vliegwerk.

Voorbeelden van private dinners

Locaties waar De Artiesten de afgelopen jaren creatieve en originele private dinners hebben mogen organiseren zijn op een salonboot, in een koeienstal, in een klooster, in een theater, op een rooftop, op een kermisterrein, in een luchtballon, in een bordeel en nog veel meer. Zit er iets tussen dat je direct aanspreekt? Of krijg je, net als ons, het gevoel dit weer te kunnen overtreffen? Laat dan een bericht achter!