Sit down dinner

Het blijft één van onze favorieten, een sit down dinner. Lekker tafelen, je hebt langer de tijd om met je gasten te praten en wat zo lekker is je mag blijven zitten;). We hebben al heel wat pareltjes van sit down dinners georganiseerd. Dat kan natuurlijk iedereen zeggen, daarom geven we je namen en als je wilt kun je de rugnummers (lees: telefoonnummers) bij ons opvragen. We noemen hieronder drie voorbeelden van onze vaste klanten.

Ticketscript 2015

De Artiesten organiseerde al drie keer het sit down kerstdiner voor Ticketscript. Marloes wilde het anders! Wij kennen Marloes, dus als Marloes een ander sit down diner wil, dan moet het iets zijn dat nog nooit eerder is gedaan. Hallo, we zitten in 2014, nog nooit iemand gedaan, kan dat? Ja! We vonden een oude botenloods in Naarden en we waren verliefd. Klein probleempje, er zaten geen ramen in. Niet echt lekker voor een sit down catering.

Wij hebben overlegd met de eigenaar en die zag een nieuw avontuur wel zitten. Samen hebben we de botenloods in de aanloop naar het event dichtgezet met staal. Speciaal voor dit diner? nee dat niet, maar het was wel het zetje dat de eigenaar op dat moment nodig had. Nu de ruimte dicht was, konden we er met een grote houtkachel (en heel stiekem een elektra kachel) een behaaglijke ruimte van maken. Er was geen licht, geen tafel, eigenlijk was er niks. Daardoor konden we het ruig en stoer maken. Bij Ticketscript houden ze niet van lang zitten, maar deze avond wisten we iedereen te betoveren. En ja, we kunnen het verder beschrijven, maar weet je, check hier de foto’s. Die zeggen meer dan genoeg

Heembouw 2016

Dit prachtige bedrijf vierde haar jubileum met 400 gasten. De belangrijkste opdracht, een chique diner, waarbij we iedere gang wisselen van plek. De nachtmerrie van iedere cateraar;) Per gang wisselen, hoe doen we dat met glaswerk, borden en bestek?! Als klap op de vuurpijl willen we graag dat onze medewerkers meedoen in het entertainment.

Kijk! En daarom werken we met een totaalconcept. Vijftien groepen schreven zich in voor Heembouw Got Talent. Tussen iedere gang verzorgden de medewerkers vijf optredens. Tijdens deze optredens, terwijl de gasten bij de collega’s gingen kijken, zetten wij de volgende gang voor het sit down dinner klaar.

Nu hadden we nog één grote ruimte nodig waar we ons concept waar konden maken. Waar konden we 400 gasten laten dineren, maar ook konden kijken, swingen en dansen. De locatie voor dit sit down dinner hebben we gevonden op het Westergasterrein: Zuiveringshal West. Hoe de avond verliep? De foto’s zeggen je veel meer, dus bekijk het resultaat hier.

Orangina Schweppes

“Wat is jullie doel?” was onze eerste vraag. “Tja, dat weten we wel, alleen we hebben twee doelen. We willen de club bij elkaar brengen en we willen ook een ouderwets gezellig feestje. Gewoon losgaan, feesten, borrelen, drinken en even vergeten dat je collega’s bent.” We hebben flink wat nieuwe mensen door de groei en we willen elkaar goed leren kennen.

Aan de tekentafel met onze klant blijkt dat om elkaar leren kennen een sitting dinner fijn is. De CEO zou per gang een paar informele vragen stellen. Deze vragen bespreek je dan aan je tafel. Klinkt officieel, maar dat was het juist niet. Het gaf de nieuwe medewerkers gewoon een opening voor het gesprek. Daarna wilden ze de tafels aan de kant. Alleen om de tafels tussen de gasten door weg te dragen, of de gasten dit te vragen. Zo doen De Artiesten dat niet. Voordeel is dat we de cateraar zijn van TOBACCO Theater Amsterdam en daar kan dit perfect.

De gasten nodigden we uit voor het dessert in de kelder. Wij toverden ondertussen de theaterzaal om tot dé perfecte dansplek. Het gesprek, de drankjes en de ambiance zorgde voor één homogene groep. Doelstelling meer dan gehaald. Natuurlijk denken we ook graag met jou mee over je doel en de perfecte plek om dit behalen!