Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseer je zelf. Je bepaalt zelf de locatie. Het kan op locatie, bijvoorbeeld in Amsterdam, of op eigen locatie, bijvoorbeeld in het eigen kantoor. Eén ding is zeker, jullie blijven het altijd zelf organiseren. Een personeelsfeest is pas geslaagd als het je eigen feest is. Wie zijn wij om te zeggen hoe jullie op een feestlocatie feest moeten gaan vieren.

Bel Frank

Waar kan ik uit kiezen?

We hebben gelukkig geen enkel personeelsfeest kant-en-klaar op ‘De Artiesten-plank’ liggen. We hebben veel rode draden waar we met elkaar langs lopen. Samen bepalen waar jullie liefde en wensen ligt. Ieder personeelsfeest is uniek. En dat mogen we na 17 jaar ervaring uiteindelijk best wel zeggen.

Maar natuurlijk zijn er verschillen in personeelsfeesten en het organiseren hiervan. Een feest op locatie in Leeuwarden is natuurlijk al heel anders dan in Amsterdam. Ligt de voorkeur bij het socializen of wil je meer dat de partners onder de indruk zijn van die bekende artiest die jullie bedrijf heeft kunnen boeken. Wil je met je meer dansen of gaat het er juist om dat het eten en drinken de absolute top moet zijn. We realiseren het personeelsfeest zoals je eigenlijk al jaren voor ogen had maar dat er nog nooit van is gekomen. Hoe dat komt…? We luisteren goed.