Feest voor personeel, door personeel

Een personeelsfeest organiseer je zelf. Je bepaalt zelf de locatie. Het kan in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of juist in Maastricht zijn. Het hoeft natuurlijk niet een personeelsfeest op een locatie te zijn, het kan ook op eigen locatie, bijvoorbeeld in het eigen kantoor. Eén ding is zeker, jullie blijven het altijd zelf organiseren. Een personeelsfeest is een feest voor het personeel van jullie eigen bedrijf. Wie zijn wij dan om te zeggen hoe jullie op een feestlocatie feest moeten gaan vieren.

Dat zou raar, en in zekere mate ook een stukje onbeleefd, zijn. Maar bel ons wel want we kunnen jullie helpen met het organiseren van jullie personeelsfeest. En of dat nou op locatie is in Amsterdam of op locatie buiten de randstad, maakt voor ons niet uit. Voor jullie is de locatie echter doorslaggevend voor een geslaagd feest. We helpen daar graag bij door te vertellen welke locaties bij jullie wensen passen. We brainstormen mee over de artiesten die bij jullie feest passen. Als klap op de vuurpijl kunnen onze stylisten jullie vertellen hoe je je locatie kan omtoveren tot het geweldige thema dat jullie willen.

Daar zijn we heel goed in. Adviseren en realiseren. Een personeelsfeest is pas geslaagd als het je eigen feest is. Bepaal eerst wat je wilt bereiken. Ga niet dat je binnen een thema je eigen weg proberen vinden. Geloof ons: dat werkt nooit! Hoe graag collega-bureaus dat je ook willen vertellen.

Waar kan ik uit kiezen

We hebben gelukkig geen enkel personeelsfeest kant-en-klaar op ‘De Artiesten-plank’ liggen. We hebben veel rode draden waar we met elkaar langs lopen.  Samen bepalen waar jullie liefde en wensen ligt. Ieder personeelsfeest is uniek. En dat mogen we na 17 jaar ervaring uiteindelijk best wel zeggen.

Maar natuurlijk zijn er verschillen in personeelsfeesten en het organiseren van een personeelsfeest. Een personeelsfeest op locatie in Leeuwarden is natuurlijk al heel anders dan een personeelsfeest in Amsterdam. Ligt de voorkeur bij het socializen op een personeelsfeest of wil je meer dat de partners onder de indruk zijn van die bekende artiest die jullie bedrijf heeft kunnen boeken. Wil je met je personeelsfeest meer dansen, en dus meer aankleding die het heel intiem maakt en de mensen sneller aan het dansen brengt, of gaat het bij dit personeelsfeest juist er om dat het eten en drinken de absolute top moet zijn. We luisteren naar de wensen van club mensen we voor ons hebben. We realiseren het personeelsfeest zoals je eigenlijk al jaren voor ogen had maar dat er nog nooit van is gekomen. Hoe dat komt…? We luisteren goed!

Aantal personen

We organiseren in principe personeelsfeesten vanaf 1 persoon minimaal. Maxima is óók voor een personeelsfeestje altijd welkom.