De magie van eten en drinken

Doe je ogen dicht en denk eens aan dat wijntje of de Kronenbourg in Frankrijk. Het gevoel dat dat oproept is magisch. Rust, vakantie en vrijheid. Dat gevoel oproepen! Dat is wat wij doen! Natuurlijk, wij hebben de beste Chef van het land. Wij weten perfect welke drankjes passen bij jouw event. Welk diner past en welk entertainment. Los van elkaar is het heel goed, maar niet speciaal. Wat het speciaal maakt, de combinatie! Het totale concept, de beleving. Alles draait om details.

Het ontdekken van de juiste combinatie van eten, drinken, aankleding is wat ons inspireert. Je wilt iets organiseren, je wilt je eigen exclusieve verhaal vertellen en je wilt het nu een keer anders. Gasten komen niet zomaar naar een event. Ze moeten getriggerd worden. Dat kan niet alleen met een uitnodiging of een bekende spreker. Die tijd ligt ver achter ons. Gasten verwachten een nuttige besteding van hun spaarzame tijd waarin ze graag zien dat geleverde know-how en kwaliteit op het event elkaar versterken en bijdragen aan een verrukkelijke en leerzame tijdsbesteding.

Wat wil jij met precies je event? „Nou, gewoon lekker eten en drinken…” nou, daar doen De Artiesten het dus niet voor! Wie het wel aan heeft gedurfd zichzelf iets meer bloot te geven en dus te gaan voor het ultieme resultaat, zie je hier:

 

Bel Frank

Catering op maat

Vaak wordt het woord catering verbonden aan eten. Maar catering is zoveel meer. Het moet ook bijdragen aan je concept. Of het nu gaat om de bijbehorende drankjes of de manier van presenteren. Het is voor ons de verzamelnaam van eten, drinken en de presentatie, vaak in combinatie met het evenement.

De Artiesten is wat dat betreft toch gelukkig wel weer een vreemde eend in de catering bijt. We verzorgen niet alleen de catering op locatie, maar worden ook vaak ingezet als organisator op locaties in en rondom Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Op locatie kan bij ons ook betekenen dat we bij onze eigen eventproducties van bedrijfsfestivals, business festivals of evenementen in de buitenlucht ook verantwoordelijk zijn voor de catering.

Bij De Artiesten is catering zo veel meer dan eten en drinken. Eten en drinken leveren kan iedereen. Maar eten en drinken leveren met de special touch is weinigen gegeven. Wij besteden veel aandacht aan de perfecte styling van de foodstations en drankuitgifte punten. De ambiance hiervan is essentieel voor de smaak en het gevoel van jouw evenement. Zodat de sfeer van jouw evenement zorgt dat je je uiteindelijke doel ook echt bereikt. Of het nu een productpresentatie is, een diner voor je beste klanten of dat feest voor je personeel waar ze nog jaren over napraten.

Onze chef

We werken in onze catering nauw samen met topchef Dennis Huwaë. Dennis is jarenlang chef geweest bij twee Michelin sterren restaurant @Samhoud. Hij is nu mede-eigenaar van toprestaurant Daalder in Amsterdam. Wij zijn trots dat hij de smaakmaker is van al onze catering op locatie en ieder bedrijfsevenement. Een chef die zijn food and beverage inspiratie haalt uit streetfood van over de gehele wereld. Hij is de upcoming man in de culinaire wereld.

Catering op locatie

Catering op locatie is een sport op zich. We verhuizen zonder problemen alle food and beverage naar die perfecte locatie. Zelfs als daar geen elektriciteit aanwezig is. Dat zijn de uitdagingen waar wij van houden. Hadden wij al verteld dat het bij “nee” voor ons pas begint?

Wij zijn net een reizend circus, maar dan voor evenementen catering. We beloven je wel dat het circusprogramma volledig aanpassen op jouw wensen. Samen vinden we iedere keer het wiel van de smaak en aankleding weer uit! Het gaat er nooit om wat we al hebben gedaan, maar hoe we met jou perfectie samenstellen voor je evenement.