BBQ catering

Een kippetje, een spiesje, een hamburger, een barbecuetje op de gasfles, een paar witte statafels, kratjes bier bestellen bij de Albert Heijn bezorgservice en je hebt een zomerfeestje. Een zomerfeestje waarin je precies laat zien dat je je personeel nét niet genoeg waardeert. Barbecue catering, het wordt zo vaak slecht gedaan. Dat vinden wij dus echt vreselijk. Als je thuis visite hebt, maak je toch ook je tuin op en top, zorg je voor een mooi vuurtje en kooltjes op de barbecue. Waardering voor je gasten noemen we dat. Of je nu thuis barbecuet, barbecuet op locatie of een bbq feestje geeft, stop er liefde in. Barbecue catering vinden we ook een beetje een vies woord, terwijl het heel stijlvol kan zijn. En echt lekker!

BBQ op locatie

Wij houden van details, details, details. En ja, dat kost meer. Dit hoeft niet altijd geld te zijn, het kan ook tijd zijn. Maar de BBQ smaakt pas lekker, als ook de omgeving klopt. Je moet lekker kunnen zitten of chillen om een statafel. De muziek moet goed zijn, de drankjes aansluiten bij de barbecue. Natuurlijk weer die bloemetjes op tafel. Kleine lentetip bij je barbecue op locatie: Kijk is om je heen wat er groeit en bloeit, daarmee kun je de aankleding verzorgen.

Topchefs over barbecueën

BBQ tijdens een event, gaat om liefde en details. Ga nu niet voor die gasbarbecue, die zo makkelijk aangaat, maar neem een mooie big green egg of een black bastard. Je zult zien dat je collega’s alleen al smullen van de uitstraling van de barbecue. Julius Jaspers, de grill en barbecue koning, geeft het ook al aan: “Zorg dat je basismaterialen goed zijn!” en Jamie Oliver zegt: “Zorg dat je weet waar je vlees vandaan komt. Vraag eens aan de slager waar de koe heeft staan grazen en of hij een goed leven heeft gehad.” Maar barbecue is meer dan vlees, door de vergeten groente met liefde grillen maak je iedereen blij met een vega barbecue op locatie. En wat zegt onze eigen chef Dennis Huwaë? Meest talentvolle chef van 2018. “Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten.”

Details, details, details

Een gasbarbecue, het zou verboden moeten worden! Witte klaptafels… Eruit! Lauwe biertjes, goedkope rose, aangemengde sausjes en opgepiept stokbrood, de basis voor bijna iedere barbecue op locatie en de nachtmerrie van Dennis, Luca, Frank, Frans, Lisette, Pim, Pia, Erik en Celine. Echt waar, het gaat ons om details, details, details en het investeren in je feestje en de barbecue. Als we er samen tijd en energie insteken, dan wordt de barbecue ook een feestje op niveau. Een voorbeeld hiervan? Onze locatie Hoogtij in Amsterdam Noord, barbecueën op grote hoogte met hoog niveau, maar wel ontspannen. Koud biertje erbij?

Koud biertje erbij? Wij bespreken het graag met je onder het genot van dit biertje.

Toch liever de “normale” BBQ. Klik hier voor de AH thuisbezorg service.