HoogtIJ

De hoogste HotSpot van Amsterdam, HoogtIJ, is de plek waar natuur, kwaliteit, cultuur en events op grote hoogte samenkomen. Met prachtig uitzicht over ‘t IJ is het de ideale locatie om aan de drukte van de stad te ontsnappen, zonder hem uit het oog te verliezen.

In een glazen kas bovenop een kantorencomplex huist deze prachtige evenementenruimte vol natuurlijk licht en met uitzicht over de skyline van Amsterdam. Als een kameleon verandert de ruimte van vergaderplek naar dynamische workshopruimte, tot private dining locatie, receptie of feestlocatie. Bij mooi weer kan de schuifdeur open naar het grote dakterras.

Voor mensen zonder hoogtevrees is er nóg een uitkijkpunt: de smalle trap aan de zijkant van de kas leidt naar een oranje uitkijktoren, ideaal voor een intiem ontvangst op grote hoogte. Dit schitterende pareltje ligt verscholen tussen het rauwe en ongepolijste Amsterdam-Noord. Met de lift naar de bovenste verdieping komt u bij een weergaloos uitzicht over weids Amsterdam. Het grote dakterras met hier en daar een vuurkorf en gezellige zitjes nodigt uit tot een RoofTop BBQ of netwerkborrel.

Maar de locatie is volledig in te richten naar eigen wens: van product presentaties in theateropstelling tot diners op sterrenniveau en van meetings tot feestruimte… HoogtIJ heeft het!

Bereikbaarheid
Neem het leukste pontje vanaf Java eiland, de Oostveer, en HoogtIJ is nog ongeveer 20 stappen. Of neem bus 32 of 33 vanaf Amsterdam Centraal Station en stap uit in de straat (halte: Johan van Hasseltweg). Loop voorbij het tankstation, richting de oranje uitkijktoren. Als je met de auto komt kan je In de woonwijk voor het gebouw gratis parkeren. Ook zijn er 200 parkeervakken achter het gebouw, waar je voor een klein bedrag per uur terecht kan.