YOUNG CAPITAL FESTIVAL

Business events organiseren

Je stapt binnen in een bijzonder deel van onze etalage! Hier laten we je zien dat we goed zijn in het organiseren van events.

60% van onze klanten komt bij ons terecht via mond tot mond of zijn terugkerende klanten. 40% via zoekmachines, meestal Google. Die zoekmachine vindt het leuk als wij de woorden business event, bedrijfsevent en corporate event heel veel keer in deze zinnen zetten. Word je daar enthousiast van, wij denken van niet. Waar word je wel enthousiast van, behalve van onderstaand filmpje? Dat hangt af van je vraag.

 

Weet je niet waar je moet beginnen? Stel dan de volgens ons belangrijkste vragen:

– Wat wil je bereiken?
– Hoe ziet je ideale evenement eruit?

Weet je wat je wilt bereiken en hoe de dag er uit moet zien? En ben je op zoek je een eventlocatie? Je mag ons altijd even bellen of mailen.

Ben je op zoek naar een spectaculaire opening of een goede act voor een break? Wij brengen je graag in contact met de juiste mensen. We weten alles uit de markt, maar doen niet alles zelf. Van alleen een boeking doen worden we namelijk niet gelukkig.

Bel Frank

 

Culinaire concepten

Waar we wel blij van worden? Het totale culinaire concept, unieke locaties en samen brainstormen over hoe je je doel kan bereiken met jouw business event! Voor ons draait elk evenement om het bereiken van die doelstelling. Daar ligt onze kick.

We starten met onze twee belangrijkste vragen. Hebben we het antwoord daar samen op? Dan begint het pas. En we starten met de locatie! Een unieke venue biedt zoveel extra’s. Het geeft je boodschap meerwaarde. Op de juiste plek smaakt het eten en drinken beter; is je boodschap net even sterker. Denk maar aan je vakantiebiertje… Thuis vinden wij de Kronenbourg een beetje tegenvallen, maar aan het meertje in Frankrijk, smaakt ‘ie tien keer zo lekker.

Unieke locaties

Of je bedrijfsevent in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Lutjebroek is maakt ons niet uit. Ieder dorpje of stad heeft een plek waar je corporate event een succes is. Het moet passen bij je doel. Het dak van je eigen kantoor kan perfect zijn voor een chique diner, maar biedt het meerwaarde aan je boodschap? Ja? Dan kunnen we verder op het dak. Zo niet, dan zoeken we samen door naar de unieke locatie die je verhaal wél versterkt.

Wil je onze etalage verder verkennen? Laat dan een bericht achter!