Over De Artiesten

Frank Hekelaar

17 jaar ervaring in de branche! Het eerste project van Frank was AmsterdamseUitjes. Met dit eventbureau groeide hij van 40 uitjes naar meer dan 1000 uitjes per jaar. Zijn organisatietalent werd op topdagen op de proef gesteld met maar liefst 60 uitjes op één dag.

Na dit avontuur vroeg Erik (zie Erik van Wilsum), commercieel verantwoordelijk te worden voor het TOBACCO Theater. Dit theater verdiende de hoogste standaard en we durven te zeggen: Dat haalden we vanaf de eerste dag.

Na vier jaar haalde het TOBACCO Theater de prijs ‘Meest inspirerende locatie van Amsterdam!’ TOBACCO Theater wist de prijs in 2015, 2016 en 2017 vast te houden.

In 2015 richtte Frank samen met Erik De Artiesten op. Een nieuw avontuur, waarbij het draait om kwaliteit, creativiteit en secret locations. Voor de Artiesten produceerde Frank onder andere events voor Heineken, Google, Tesla, Adidas, Nike, Ahold, Young Capital, Takeaway, Eventbrite en InsingerGillisen. Mooie klanten met nóg mooiere gezamenlijke resultaten. De kernwaarde ‘Investeren is samen groeien’ komt van de hand van Frank. Hij bewijst dit doordat zijn klanten al jaren met hem meegroeien. Van AmsterdamseUitjes, TOBACCO naar De Artiesten. Volgens Frank allemaal pas het begin van een mooi avonturenboek in de events.

Erik van Wilsum

Erik is onze meest ervaren ondernemer, ruim 23 jaar geleden startte hij zijn eigen eventbedrijf PromoPodium. Onder deze vlag richtte hij het landelijk opererende Uitjesbureau.nl op. Uitjesbureau.nl organiseerde in 2012 al 4000 uitjes per jaar over heel Nederland.

Inmiddels had Erik met zijn creatieve magie het TOBACCO Theater aan de Nes (oude Cosmic Theater) omgetoverd tot inspirerend en industrieel paleis. Zijn gevoel voor sfeer en detail in het theater is voelbaar vanaf de deurmat.

Hier ligt ook zijn passie, het brengen van sfeer en het raken van de juiste snaar. Het organisatorische en zakelijke deel laat hij liever over aan de door hem zorgvuldig uitgekozen talenten. Erik inspireerde vele werknemers en ex-collega’s naar een hoger niveau. Uiteraard zijn sommigen nu onze concurrenten, maar daar is hij alleen maar trots op. Het feit dat iedereen iedere dag opnieuw mag kiezen, is één van zijn belangrijkste motto’s. Erik: “Dat maakt je toch trots, dat je heel veel bedrijven ziet die bij ons de werknemers scouten, omdat ze zo gestructureerd en toch creatief zijn. Wie er ook bij ons de deur uitloopt, één ding is zeker… Ze letten op details, details, details.” Een van onze kernwaarden waarmee Erik op staat en mee naar bed gaat.

Lisette Thamm

Lisette loopt al ruim 10 jaar rond in de evenementen wereld. Een jonge rot in het vak. Na onnoemelijk veel bedrijfsfeesten en relatie evenementen georganiseerd te hebben maakte Lisette een kleine sidestep naar de reisbranche. En nu… nu is Lisette na vele fantastische reiservaringen sinds 2017 onderdeel van De Artiesten en klaar om ook deze club te begeleiden naar een next level: de absolute top! Met haar passie en positieve energie is ze niet te stoppen. Als vrouw van het team houdt ze haar mannen in toom en zorgt ze voor de broodnodige structuur en rust in de chaos. HoogtIJ is een van haar secret locations. Hier zet ze uiteenlopende producties neer: een summer Rooftop Party voor de lancering van de wintercollectie van C&A, een BBQ-lunch voor de organisatie van Jamie Oliver, een productlancering van Highland Park Whisky, stijlvolle private dinings en brandactivaties van merken zoals Adidas. Maar ook buiten onze secret locations zet ze fantastische producties neer, wat dacht je van je eigen bedrijfsfestival? Voor Young Capital maakte ze het werkelijkheid. Voor minder doen we het niet, laat dat maar aan Lisette over!

Céline Koopmans 

Stelt zich snel aan jullie voor! 

 

Sharda Bhagwandin

Stelt zich snel aan jullie voor! 

 

Roy Labeur

Stelt zich snel aan jullie voor! 

 

Isabelle Rousseau 

Stelt zich snel aan jullie voor! 

 

Onze chef

Dennis Huwaë staat aan het roer van het fantastische keukenteam van De Artiesten. Voor Dennis is het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten. Hij tovert ermee en laat de ingrediënten elkaar versterken en aanvullen. Zijn inspiratie haalt hij uit ‘streetfood’ van over heel de wereld. De basis ligt voor Huwaë in klassieke technieken. Deze technieken vertaalt hij in zijn hoofd naar zijn eigen signatuur. Met Dennis Huwaë heeft De Artiesten een absolute topchef. Onze chef zal altijd zijn stempel drukken op ons aanbod. Ook als het om een eenvoudige lunch of een simpel diner gaat. Een sandwich of Caesarsalade zal ontegenzeggelijk zijn signatuur dragen. Het ‘echte werk’ van onze topchef vind je natuurlijk in zijn uitgekiende signature menu. Daarin herken je de hand van een echte meester.

Wil jij de ervaring van De Artiesten ervaren? Dat kan hier!

 

 
Open WhatsApp
WhatsApp met ons!
Let's chat
Je kunt met ons appen, wel zo makkelijk. Stuur hier je bericht!