LIEF AMSTERDAM 

LIEF Amsterdam is dé nieuwste rauwe, eigenzinnige, hotspot van Amsterdam. Deze eventlocatie is een vrijplaats voor bedrijven, overheden, verenigingen en vrijbuiters. Dagelijks transformeert de locatie van een festival, kick-off, bedrijfsevent tot een congres.

Eigenzinnig en rebels met de meest moderne techniek en infra. 2000 m2 Courtyard om buiten te spelen en 1500 overdekte vierkante meters voor presentaties, break-outs of een dampend feest. En dat met vrij parkeren rondom en op loopafstand van Station Sloterdijk met trein, metro en P+R.

In de industriële en authentieke busremises, grenzend aan het buitenterrein (The Courtyard), vind je naast de twee grote zalen The Main en The Pit ook een aantal break-outs The Red, The Arch & The Gold. Time to discover!

The Arch: Onze entree is de eerste unieke experience voor gasten. Dit pronkstuk laat je eerst in de spiegel kijken, voordat je binnenstapt. Een lichtkunstwerk, helikopter(!) zijn de start voor another day off the office.

The Courtyard: de buiten area van LIEF Amsterdam is spannend, edgy en urban. Omringd door artwork en lichtkunst waan je je, door het vele groen, in een oase van de stad. Met 2000 m2 buitenterrein biedt LIEF Amsterdam een turn-key eventterrein voor 1500 personen. En regent het? Dan gaan we binnen verder in The Main.

The Main: Fris, imposant en industrieel schetsen treffend onvergelijkbare sfeer van The Main. Sla je de knalrode 5 meter hoge garagedeuren naar buiten open, dan verbind je in een splitsecond The Main met het buitenterrein The Courtyard. The Main is geschikt voor 700 seats plenair, 400 man sit-down diner en 1500 feestende gasten.

The Pit: Deze voormalige werkplaats is de perfecte plek voor 200 personen diner/congres of een feest voor 500 personen. In combinatie met The Main is dit het perfecte horecaplein of 2e zaal. Ook in The Pit sla je de stalen deuren open om een perfecte combi van binnen en buiten te ervaren.

LIEF Amsterdam – Hoe kom je d’r dan?
LIEF Amsterdam bevindt zich aan de buitenzijde van Amsterdam-West op loopafstand van metro en treinstation Sloterdijk. Je vindt gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie, daarnaast verzorgt LIEF Amsterdam bij events pendel vanaf Sloterdijk. In 3 minuten bent u dan van Sloterdijk bij de entree van LIEF Amsterdam

LIEF Amsterdam is turn-key en biedt het volgende:
~ 2000 m2 buiten
~ 1500 m2 binnen
~ Overdekte entree
~ Bewaakte garderobe of 1000 kluisjes
~ Foodcourt inclusief professionele keuken
~ Podium 4 x 15m
~ Uitgebreide licht set binnen en buiten
~ Twee dakterrassen
~ Een cocktailbar
~ Drie break-out-rooms
~ Twee stretchtenten boven buitenplein die samen 300 m2 zijn
~ Binnen en buiten bar
~ 4000 liter bier in de tank
~ 24 kunstwerken

 

Voel je vrij om te contacten. Bel, mail of bezoek de website: www.liefamsterdam.nl

Bel Céline

Geïnteresseerd in deze locatie? Laat dan een bericht achter!