LIEF AMSTERDAM 

LIEF AMSTERDAM is een eigenzinnige, rauwe locatie in Amsterdam West, waar wordt voldaan aan de menselijke behoefte van expressie, uitwisseling en extase in de vorm van muziek, events, cultuur en kunst. 

“We kunnen de woestijn niet ineens veranderen
maar we kunnen wel beginnen met een kleine oase”

Deze culturele vrijplaats bestaat sinds de herfst van ‘19 en is gevestigd in de voormalige garage van de Amsterdamse stadsbussen. Deze oase in de stad fungeert nu als alternatief muziekpodium, eventlocatie, festivalterrein, dinerruimte en expositieruimte, met zowel een ruime buitenplaats omringd door kleurrijke containers met daarin ateliers voor kunstenaars als ook een rauwe en authentieke loods met meerdere zalen en intieme secret spots.

Het LIEF AMSTERDAM avontuur verleid je zintuigen en creatieve geest aan alle kanten: een culturele oase in de drukte van de stad. 

Het 2000m2 buitenterrein is, zonder enige schroom, gewoon het mooiste terras van Amsterdam. Wekelijks worden hier festivals, feesten, voorstellingen, events en bedrijfsfeesten georganiseerd die draaien om de drie kernelementen van LIEF AMSTERDAM: vrijheid, good food en muziek.

Gun jezelf de ruimte en b(ez)oek LIEF AMSTERDAM.

Bel Frank

Geïnteresseerd in deze locatie? Laat dan een bericht achter!

 
Open WhatsApp
WhatsApp met ons!
Let's chat
Je kunt met ons appen, wel zo makkelijk. Stuur hier je bericht!