Jubileumfeest

Als we kijken naar het woord jubileum waar mogen we dan aan denken? Het maakt eigenlijk niet veel uit. Het gaat er om dat je als directie naar je managementteam en naar je medewerkers je trots wilt uitspreken. Je wilt met je personeel het gevoel van het behalen van een unieke prestatie delen.

Bel Frank

Hoe organiseer je een jubileumfeest?

Een origineel jubileumfeest organiseren. Dat vraagt expertise en een duidelijke planning, want je laat aan de buitenwereld je trots zien. Veel bedrijven passen hun communicatie aan op het jubileum. Denk aan ondermeer het briefpapier, nieuwsbrieven en de aankleding van de kantoren. Misschien maak je ook wel een frisse start met nieuwe bedrijfskleding voorzien een extra ster van wederom tien succesvolle jaren. Zo’n een feest moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Het organiseren van zo’n feest laat je dan ook een professional over. Zodat je je al kan gaan focussen op de volgende tien jaar!

Maar wanneer is nou eigenlijk iets een jubileum? Is het met vijf jaar, met tien jaar of met 25 jaar een jubileumfeest? En wanneer organiseer je nu zo’n feest? In onze filosofie is het een kwestie van gevoel en niet de juiste getallen.

Een origineel feest vraagt organisatie en verbeelding. Om het goed te organiseren trek je minimaal een half jaar uit. Je wilt natuurlijk alles tot in de details verzorgd hebben. Van het eerste contact tot het laatste moment waarin je afscheid neemt van je gasten. Dit alles natuurlijk voor dat geweldige gevoel waarmee je gasten de volgende ochtend wakker worden. Dat gevoel van een top jubileum duurt nog veel langer door de binnen druppelende (online) verhalen en foto’s.

We zijn Artiesten in het plannen van geslaagde bedrijfsevenementen. Al twintig jaar bezorgen wij onze klant dat geweldige jubileumfeest. Met onze kennis van organiseren en jouw ideeën over het gevoel dat je jouw gasten wil geven organiseren wij dat bedrijfsjubileum waarin jouw liefde voor jouw eigen bedrijf het allerbeste tot uiting komt. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten op maat. Samen beginnen we met niets anders dan jouw gevoel en we eindigen met een fantastisch jublieum. Zodat jij en jouw gasten de volgende ochtend wakker worden met hetzelfde gevoel van liefde voor jouw bedrijf.

Dé ideale locatie

Een jubileumfeest organiseren is afhankelijk van een aantal kernwaarden. Locatie, locatie en locatie. Wij hebben daarbij zeker een aantal favoriete locaties, maar ook jouw eigen bedrijfslocatie behoort tot de mogelijkheden.

Belastingtechnisch gezien is het altijd het voordeligst om het op eigen locatie te organiseren. Dat kan zijn het kantoorpand, de opslagloods, parkeerterrein, parkeerdak of de kantine. De vraag is of de totale kosten die gemaakt gaan worden om een bedrijfsjubileum te organiseren opwegen tegen het belastingvoordeel van de eigen locatie.

Het grote voordeel van het organiseren op eigen locatie is de kans om de genodigden direct kennis te laten maken met het bedrijf en de werkomgeving. Dit staat of valt met de doelstelling die aan het jubileumfeest wordt gegeven.

Kies je voor een externe locatie? Dan maak je natuurlijk gebruik van onze expertise! Wij hebben een fenomenaal aanbod aan locaties. Natuurlijk hoef je deze niet allemaal zelf te bezoeken. Samen hebben we eerst een zeer uitgebreide, geheel vrijblijvende, brainstormsessie. Met deze belevenis selecteren wij een aantal passende locaties voor je. Daarna is de keuze aan jou! Heb je de locatie gekozen? Dan beloven we een intensieve samenwerking waarmee we samen de organisatie van het feest gaan invullen. Het eindresultaat? Een geweldig en geslaagd jubileumfeest.