Jubileumfeest

Het woord jubileumfeest bestaat uit twee delen: jubileum en feest. Als we kijken naar het woord jubileum waar mogen we dan aan denken? Het maakt eigenlijk niet veel uit. Het gaat er om dat je als directie naar je managementteam en naar je medewerkers je trots wilt uitspreken. Je wilt met je personeel het gevoel van het behalen van een unieke prestatie delen.

Hoe organiseer je een jubileumfeest?

Een origineel jubileumfeest organiseren. Dat vraagt expertise en een duidelijke planning. Een jubileumfeest laat ook aan de buitenwereld je trots zien. Veel bedrijven passen hun communicatie aan op het jubileum. Denk aan ondermeer het briefpapier, nieuwsbrieven en de aankleding van de kantoren. Misschien maakt u ook wel een frisse start met nieuwe bedrijfskleding voorzien een extra ster van wederom tien succesvolle jaren. Zo’n een feest moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Het organiseren van zo’n feest laat je dan ook een professional over. Zodat u zich al kan gaan focussen op de volgende tien jaar!

Maar wanneer is nou eigenlijk iets een jubileum? Is het met vijf jaar een jubileumfeest, is het met tien jaar een jubileumfeest, is het met 25 jaar een jubileumfeest of mogen we eigenlijk zelf bepalen wanneer iets een jubileum is? Wanneer organiseer je nu zo’n feest?

In onze filosofie is het een kwestie van gevoel en niet de juiste getallen. In onze beleving; Als het tijd is voor een feest dan is het altijd een jubileumfeest noemen. Maar natuurlijk is een officieel getal van 25 of 50 jaar geleden dat die ouwe eigenaar de eerste verkoop van een product deed natuurlijk een nóg een mooiere aanleiding om een bedrijfsjubileum te organiseren. Is het dan een bedrijfsjubileum dat we gaan organiseren of is het een jubileum van de mensen die het bedrijf zo een lange tijd succesvol hebben gemaakt? In beide gevallen is het de hoogste tijd dat er een jubileumfeest georganiseerd gaat worden!

Een origineel jubileumfeest vraagt organisatie en verbeelding. Om het goed te organiseren trek je minimaal een half jaar uit. Je wilt natuurlijk alles tot in de details verzorgd hebben. Van het eerste contact tot het laatste moment waarin je afscheid neemt van je gasten. Dit alles natuurlijk voordat geweldige gevoel waarmee je gasten de volgende ochtend wakker worden. Dat gevoel van een top jubileum duurt nog veel langer door de binnen druppelende (online) verhalen en foto’s.

We zijn artiesten in het plannen van een geslaagd jubileumfeest. Al twintig jaar bezorgen wij onze klant dat geweldige jubileumfeest. Met onze kennis van organiseren en uw ideeën over het gevoel dat u uw gasten wilt geven organiseren wij dat bedrijfsjubileum waarin uw liefde voor uw eigen bedrijf het allerbeste tot uiting komt. We zijn gespecialiseerd in totaalconcepten op maat. Samen beginnen we met niets dan uw gevoel en we eindigen met een fantastisch jublieum. Zodat u en uw gasten de volgende ochtend wakker worden met hetzelfde gevoel van liefde voor uw bedrijf.

Ideale locatie voor een jubileum

Een jubileumfeest organiseren is afhankelijk van een aantal kernwaarden. Locatie, locatie en locatie. Wij hebben daarbij zeker een aantal favoriete locaties, maar ook uw eigen bedrijfslocatie behoort tot de mogelijkheden.

Belastingtechnisch gezien is het altijd het voordeligst het jubileumfeest op eigen locatie te organiseren. Dat kan zijn het kantoorpand, de opslagloods, parkeerterrein, parkeerdak of de kantine. De vraag is of de totale kosten die gemaakt gaan worden om een bedrijfsjubileum, jubileumfeest of jubileum te organiseren opwegen tegen het belastingvoordeel van de eigen locatie.

Het grote voordeel van het organiseren van een jubileumfeest op eigen locatie is de kans om de genodigden direct kennis te laten maken met het bedrijf en de werkomgeving. Dit staat of valt met de doelstelling die u aan het jubileumfeest wordt gegeven.

Kiest u voor een externe locatie? Dan maakt u natuurlijk gebruik van onze expertise! Wij hebben een fenomenaal aanbod aan locaties. Natuurlijk hoeft u deze niet allemaal zelf te bezoeken. Samen hebben we eerst een zeer uitgebreide, geheel vrijblijvende, brainstormsessie. Met deze belevenis selecteren wij voor u een aantal passende locaties. Daarna is de keuze aan jou! Heb je de locatie gekozen? Dan beloven we een intensieve samenwerking waarmee we samen de organisatie van het feest gaan invullen. Het eindresultaat? Een geweldig en geslaagd jubileumfeest.