Opening

Bij een bedrijfsopening gaat het er altijd om de opening zo origineel mogelijk te laten verlopen. Hierbij mag je nooit je het belangrijkste doel uit het oog verliezen. Een opening betekent vaak dat er ook afscheid wordt genomen en dat er nieuwe kansen staan te wachten. Soms heeft het ook er mee te maken dat er twee bedrijven met elkaar zijn gefuseerd. Fuseren gaat vaak niet zonder slag of stoot en ook daar houden we rekening mee gehouden. We doen dat met liefde en gevoel voor de werkgever, maar ook zeker voor de werknemers. Hiermee heeft de opening een grotere impact als menigeen zich kan voorstellen.

Bel Frank

Feestelijke opening

Een feestelijke opening kan zijn de opening van een nieuw kantoor, van een nieuwe fietsbrug, van een nieuw seizoen, van het jaar, van een winkel en nog veel meer. Jouw opening heeft die specifieke benadering nodig. Van kleine druifjes tot dansende kraanmachinisten in hun kraan. Het moet bij jouw bedrijfsfilosofie passen.

Ongeacht het soort opening dat je wilt vieren, wij gaan samen in gesprek met jou als opdrachtgever. Zodat wij begrijpen wie je bent en hoe jouw bedrijf werkt. We kijken wie je werknemers en klanten zijn. Deze inzichten gebruiken wij om de verrassende en feestelijke opening de etalage te laten zijn van jouw bedrijf. Waar je klanten zich welkom voelen en je personeel van gaat stralen.

Openingsfeest

Een openingsfeest is niet een enkele handeling. Een openingsfeest vraagt aandacht en voorbereiding. Het is een proces van maanden waarbij we de gasten nieuwsgierig en warm gaan maken voor de komende grote gebeurtenis. Wil je veel mensen bereiken, dan gebruiken we een op maat gemaakte website. Door het juist inzetten van social media brengen we je gasten stapje voor stapje richting jouw geweldige het openingsfeest.

Onze werkwijze bij een opening

We zijn geheel onafhankelijk in het organiseren van een openingsfeest. Dit betekent dat we ons grote netwerk aan styling, entertainment en muzikale omlijstingen in alle hevigheid zullen spreken. We verzamelen de verschillende kenners en bundelen de krachten tot een resultaat dat afgesproken wordt met jou als opdrachtgever.

We gaan dan met elkaar een creatief robbertje vechten en als daar een glaasje wijn bij moet, dan moet dat maar. Het resultaat verrast onszelf ook regelmatig. Dan zijn we net een stel kinderen in een speelgoedwinkel. Bijna altijd is het maatwerk en betekent dat we ook onze technische mensen inschakelen om een prachtig resultaat te bereiken.