Beyond your comfortzone is a playground, we meet you there!

Secret Venues Amsterdam

Zijn er in Amsterdam nog wel bijzondere locaties die niet bekend zijn bij de event managers? Zijn er nog secret locations of secret mansions waarvan je als locatie kenner zegt: “Daar heb ik echt nog nooit van gehoord. Wat fijn dat je mij een locatie in Amsterdam vertelt waar ik met mijn groepen of bedrijf nog nooit ben geweest.”

Dat je een secret location niet even ontdekt zal duidelijk zijn. Maar we zitten dan ook al bijna 20 jaar met onze voeten in de locatiemarkt klei. Wat is het waard om een bijzondere locatie, a secret location, voor jezelf te houden en niet te delen met de markt. We denken niet veel. We delen graag onze kennis. Wij hopen dat iedereen ook deze secret locations gaat meemaken als een bijzondere feestlocatie of als een plek waar je als event organisator een inspirerend event kan organiseren.

Bel Frank


Welke secret venue bij welke gelegenheid?

Niet op iedere secret venue is alles mogelijk. Soms is een private mansion meer geschikt voor kleine meetings, vergaderingen, fotoshoots en mooie diners. Terwijl juist een secret location, zoals het TOBACCO Theater, zeer geschikt is voor congressen, grote walking dinners en als unieke feestlocatie.

Een andere bijzondere secret location die we exclusief vertegenwoordigen en graag als secret venue Amsterdam onder de aandacht willen brengen is private mansion ‘Mayer Manor’. Een oud kloostergebouw dat verbouwd is tot misschien wel de meest gedetailleerde en rijke locatie van Amsterdam. ‘Secret Mansion’ is dan ook een naam die Mayer Manor zeer zeker past.

Recent hebben we HoogtIJ als secret venue toegevoegd aan onze bijzondere lijst met unieke locaties. Een glazen kas bovenop een kantoorpand met uitzicht over ‘t IJ en de skyline van Amsterdam. We durven met recht te zeggen dat we hier van een onontdekte locatie in Amsterdam-Noord mogen spreken.

Secret locations buiten Amsterdam

Kennen wij ook secret venues buiten Amsterdam? “Ja, zeker” is het antwoord. We zijn daar niet de exclusieve cateraar, maar brengen je wel graag in contact met deze secret locations en private mansions.

Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn voor ons steden waar we net zoals in Amsterdam veel kennis van de locaties hebben en je graag kennis willen laten maken met deze secret locations die altijd een meerwaarde voor een event kunnen brengen. Dat het iets duurder is dan de standaardlocaties is een logisch gevolg. Maar dat klasse en exclusiviteit van een secret location een positive return of investment is, is zo klaar als een klontje. En eigenlijk is zo’n locatie nog wel veel meer waard als je kijkt naar de unieke kansen die de locaties zakelijk kunnen bieden.

Wil je meer weten over onze secret locations? Laat dan een bericht achter!