TOBACCO Theater – Amsterdam

Een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert.

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO Theater beschikt over negen prachtige zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger. Een ervaring op zichzelf!

Deze culturele toplocatie heeft de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis, een eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers. Commercie en cultuur ontmoeten en versterken elkaar op een succesvolle wijze in het trotse TOBACCO Theater.

Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, Facebook, Young Capital, Yves Saint Laurent, Google, Heineken International, Hyperloop, Keune, Gemeente Amsterdam, Netflix en Disney gingen je voor. Om er maar een paar te noemen.

Bel Frank

Bereikbaarheid
Als je met de trein komt, is het vanaf Amsterdam Centraal Station 15 minuten lopen. Stap je liever op de tram? Dan pak je tram 1, 2 en 5. Je stapt uit bij halte “Spui” aan de kant van de Nieuwezijds Voorburgwal. Of tram 4, 9, 14, 16 en 24. Je stapt dan uit bij halte “Spui” aan de kant van het Rokin.

Met de auto ben je binnen 20 minuten vanaf de Rondweg A10 bij het TOBACCO Theater. Je kunt dan in- en uit stappen voor het Theater. Voor het parkeren zijn er meerdere parkeergarages in de directe omgeving van het Theater. We kunnen uitrijkaarten regelen voor parkeergarage de Bijenkorf (Q-park) op vijf minuten loopafstand of parkeergarage Waterlooplein op tien minuten loopafstand.

Geïnteresseerd in deze locatie? Laat dan een bericht achter!