Evenementenlocaties

Enrique noemt hem vet, Frank te gek, Pim zegt over haar keigaaf, Lisette is er verliefd op, Pia is Duits en is sehr beeindruckt. We hebben allemaal onze eigen taal en onze eigen favoriete locaties! Maar altijd geldt, welke evenementenlocatie zorgt er voor dat je je doel bereikt. Bepaal altijd eerst het doel en kies dan pas je eventlocatie.

Erik van Wilsum en zijn exclusieve locatie

De absolute nummer één van Erik is TOBACCO Theater, het is zijn kindje. Erik liep in het gesloten Cosmic Theater, zag de kans van een unieke locatie in Amsterdam centrum. Vergunningen werden aangevraagd, anderhalf jaar is er verbouwd en de deuren van onze eerste eigen eventlocatie ‘TOBACCO Theater’ werden geopend. De culturele sleutel heeft Erik altijd zelf gehouden, maar vanaf dag één werd de B2B sleutel van deze secret location aan Frank gegeven. Dit is de combinatie die al jaren werkt tussen de eigenaren Erik en Frank. Erik zorgt voor de geboorte van een nieuw idee en Frank zorgt dat de evenementenlocatie groeit en rendabel wordt. Het geld dat we verdienen stopt Erik dan weer in de cultuur.

Frank Hekelaar kan niet kiezen tussen zijn unieke locaties in Amsterdam

TOBACCO Theater is dé eventlocatie van de stad! Zeggen we dat zelf, ja, maar wij niet alleen. Al drie jaar wint TOBACCO Theater de prijs voor meest inspirerende locatie. Uiteraard hebben we dit gevierd op een hidden location, HoogtIJ Amsterdam met een biertje. Bij het proosten zei Frank: “Erik we kunnen dit nog een keer, laten we meer geheime locaties in de stad zoeken en onder de aandacht brengen. Mayor Manor, Hoogtij Amsterdam, Cristofori en Ruigoord. Allemaal met de unieke combinatie B2B en cultuur.” De favoriet van Frank: “In TOBACCO organiseerde ik al meer dan 1000 evenementen, Mayor Manor is een hidden location, Hoogtij Amsterdam is nieuw en echt een exclusieve venue. Ik kan niet kiezen, dus dat laat ik aan de anderen.”

Pim van Alphen opent altijd locaties

Pim komt uit het zuiden is een Bourgondiër die nooit naar huis gaat. Niet als hij zelf een feestje heeft, maar al helemaal niet als hij het feestje organiseert. Het liefste dweilt hij zelf de vloer aan het einde, dan weet hij dat alles goed gaat. Een grote eventlocatie als Sugar City, een secret location als Cristofori of in de natuur van Ruigoord, Pim wil de sleutel van de locatie hebben om te openen en af te sluiten. Een klein nadeel van Pim is dat hij op de vrijdagmiddagborrel ook nooit naar huis wil, staan we met z’n allen om 02.00 uur nog aan de bar om te checken of Pim nog een keer naar huis gaat.

Lisette Thamm is verliefd op locatie HoogtIJ

Lisette is verliefd op Bob, maar sinds HoogtIJ Amsterdam in onze portefeuille zit heeft Bob een beetje pech. HoogtIJ is haar exclusieve eventlocatie in Amsterdam. C&A, Adidas & Highlandpark Whisky gingen met Lisette de Oranjetoren in! De uitkomst, een exclusieve locatie met uitzicht op ‘t IJ, werd de hidden playground voor hun productpresentaties. Deze zomer geeft Lisette HoogtIJ heel even aan de Amsterdammers, met haar nieuwe pop up restaurant. Lisette: “Voor mij is het geen geheime locatie meer, maar iedere gast begint te smilen als we boven in de kas van HoogtIJ zijn. Als ik mijn gasten dan verder mee omhoog neem, dan zijn ze letterlijk in de wolken van deze unieke locatie in Amsterdam.”

Pia Schmidt heeft één favoriete locatie

Pia is onze Duitse aanwinst. Uiteraard zorgt Pia voor de Deutsche pünktlichkeit, maar ook voor de styling op de diverse locaties. Favoriete eventlocatie van Pia is Cristofori. Pia: “Een locatie in hartje Amsterdam, aan de gracht, zoveel historie en toch zo hip, daar hou ik van. Ik kende dat niet en was meteen verliefd op deze unieke locatie. Het mooiste event was een private dining bij Cristofori. Het leukste is dan onze kernwaarden details, details, details, daar kan ik dagen mee bezig zijn. Een eventlocatie ombouwen tot iets wat van jezelf voelt, dat is de kunst, en ja, daar ben ik goed in.”

Ook op zoek naar de perfecte locatie? Daag ons uit je te verbazen!