Evenementenlocaties

Frank noemt hem te gek, Pim zegt over haar keigaaf en Lisette is er verliefd op. We hebben allemaal onze eigen taal en onze eigen favoriete locaties! Maar altijd geldt, welke evenementenlocatie zorgt er voor dat je je doel bereikt. Bepaal altijd eerst het doel en kies dan pas je eventlocatie.

Erik van Wilsum en zijn exclusieve locatie

De absolute nummer één van Erik is TOBACCO Theater, het is zijn kindje. Erik liep in het gesloten Cosmic Theater, zag de kans van een unieke locatie in Amsterdam centrum. Vergunningen werden aangevraagd, anderhalf jaar is er verbouwd en de deuren van onze eerste eigen eventlocatie ‘TOBACCO Theater’ werden geopend. De culturele sleutel heeft Erik altijd zelf gehouden, maar vanaf dag één werd de B2B sleutel van deze secret location aan Frank gegeven. Dit is de combinatie die al jaren werkt tussen de eigenaren Erik en Frank. Erik zorgt voor de geboorte van een nieuw idee en Frank zorgt dat de evenementenlocatie groeit en rendabel wordt. Het geld dat we verdienen stopt Erik dan weer in de cultuur.

Frank Hekelaar kiest voor Het Sieraad

In 2019 hebben we onze nieuwste secret venue erbij en daar ben ik ongelooflijk trots op. Het Sieraad in Amsterdam is uniek. Dit gebouw uit 1924 heeft zoveel karakter met de Amsterdamse school. De fantastische overdekte binnenplaats, het atrium, is echt uitzonderlijk in Amsterdam. Dineren onder de Amsterdamse sterrenhemel, waar kan dat met 500 gasten? Bij ons😉 Eerder zetten we met onze club Mayor Manor, Hoogtij Amsterdam, Cristofori en TOBACCO Theater op de kaart. Met Het Sieraad hebben we een nieuwe parel in handen. Drie break outs met fantastisch daglicht, het eerder genoemde atrium en het restaurant met 200 terrasplaatsen. Benieuwd naar onze secret venues, ik laat ze graag aan je zien.

Pim van Alphen opent altijd locaties

Pim komt uit het zuiden is een Bourgondiër die nooit naar huis gaat. Niet als hij zelf een feestje heeft, maar al helemaal niet als hij het feestje organiseert. Het liefste dweilt hij zelf de vloer aan het einde, dan weet hij dat alles goed gaat. Een grote eventlocatie als Sugar City, een secret location als Cristofori of in de natuur van Ruigoord, Pim wil de sleutel van de locatie hebben om te openen en af te sluiten. Een klein nadeel van Pim is dat hij op de vrijdagmiddagborrel ook nooit naar huis wil, staan we met z’n allen om 02.00 uur nog aan de bar om te checken of Pim nog een keer naar huis gaat.

Lisette Thamm is verliefd op locatie HoogtIJ

Lisette is verliefd op Bob, maar sinds HoogtIJ Amsterdam in onze portefeuille zit heeft Bob een beetje pech. HoogtIJ is haar exclusieve eventlocatie in Amsterdam. C&A, Adidas & Highlandpark Whisky gingen met Lisette de Oranjetoren in! De uitkomst, een exclusieve locatie met uitzicht op ‘t IJ, werd de hidden playground voor hun productpresentaties. Deze zomer geeft Lisette HoogtIJ heel even aan de Amsterdammers, met haar nieuwe pop up restaurant. Lisette: “Voor mij is het geen geheime locatie meer, maar iedere gast begint te smilen als we boven in de kas van HoogtIJ zijn. Als ik mijn gasten dan verder mee omhoog neem, dan zijn ze letterlijk in de wolken van deze unieke locatie in Amsterdam.”

Ook op zoek naar de perfecte locatie? Daag ons uit je te verbazen!