Industriële locaties

Industriële locaties zijn al jaren niet meer weg te denken uit de wereld van commerciële locaties voor events, congressen, bedrijfsfeesten en diners. Industriële locaties zijn door geheel Nederland en België te ontdekken. Van Amsterdam tot Enschede en van Maastricht tot Dokkum van tabaksfabrieken tot scheepswerven en van rijtuigenloodsen tot staalfabrieken. Het zijn allen prachtige locaties die vragen om een ander soort gebruik, waarbij de uitstraling van oude elementen wel behouden dient te worden. Soms gaan eigenaren daarin helaas net te ver en laten ze de geest uit de locatiefles verdampen. Dat zijn dan ook niet de industriële locaties waar wij onze liefdespijlen op richten. Voor een vleugje robuuste romantiek zijn wij zeer gevoelig.

Voorbeelden van locaties

Met De Artiesten zijn we als vaste cateraar verbonden aan het TOBACCO Theater. Deze geweldige oude tabaksfabriek is omgetoverd in een industrieel theater. Locaties zoals Westergasfabriek, Mayer Manor, Sugar City, Kromhouthal, Beurs van Berlage, Maassilo, Van Nelle Fabriek en Rijtuigenloods zijn enkele voorbeelden waar we mooie evenementen hebben mogen organiseren.

Een industriële locatie biedt de kans iets unieks neer te zetten. Je maakt het uniek door een tegenstelling in de sfeer te creëren. Of juist volledig mee te gaan in de sfeer van de locatie. Succes gegarandeerd. Pak daarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VR, Augmented Reality en je kan begrijpen dat we de komende jaren alleen maar een groei zien in de aanvragen naar industriële locaties.

Cases

Conceptcateraar op industriële locatie

Als conceptcateraar likken we onze biologische vingers af in een omgeving met een industriële uitstraling. Culinair spelen met de tegenstelling van het verleden. De met wit linnen gedekte tafels met bakstenen staal rondom betoveren we met bordjes heerlijke lokale biologische producten. Voor ons het ultieme culinaire gevoel.

Het organiseren van een modern festival met oldtimer foodtrucks, groovy DJ’s , met LED uitgelichte elementen, loungy styling, crazy acts en rondlopende animaties met kleine hapjes is voor ons de kers op de uitdagende taart!