Entertainment op een evenement

Wat is een event, bedrijfsfeest of een festival zonder entertainment? Misschien wel alles…. Misschien is het ook weleens goed om helemaal niets te hebben en de stilte zijn werk te laten doen. We verwijzen je dan heel graag verder naar de Dalai lama van Bhutan die je daar alles over stil entertainment kan fluisteren.

Goed event entertainment kan de sfeer op je festival maken of breken. Dit kunnen festivalacts zijn waarbij het entertainment door het publiek heen loopt op stelten of een interactieve goochelaar die de mensen een beetje losjes maakt op een bedrijfsfeest. 

Entertainment maakt de beleving van je festival. Of het nu interactieve goochelaar is of de heerlijke jazz band die je gasten verwelkomt. Wat wil je als organisator de gasten laten beleven. Hoe maak je je de sfeer van het festival binnen een minuut van binnenkomst gelijk duidelijk? Keuze van licht, meubels, muziek, locatie, bediening en styling hebben allemaal een grote invloed op de sfeer en het gevoel waarin entertainment tot zijn recht komt.

Soorten entertainment

Er zijn verschillende soorten entertainment die we op verschillende soorten events passen. Bij onderstaande soorten gaat het om direct vermaak. We laten daarbij dus styling en belichting even buiten ons festival huisje. Wij verdelen het in vier verschillende categorieën:

  • Entertainment met muziek, dat kan van wereldmuziek door een band uit Afrika tot een soloartiest op een harp zijn.
  • Entertainment dat als interactie wordt ingezet en denk daarbij aan de tekenaar of de goochelaar die rondloopt.
  • Entertainment met dans. Denk aan een LED-dans act of een tango workshop waarbij iedereen lekker los gaat.
  • Entertainment als een openingsact of juist als slot van een avond van bijvoorbeeld een personeelsfeest.

Een typetje zoals de dronken ober vind je bij ons niet snel. Wij zetten bij entertainment voor festivals in op festival acts die meer aanspreken door hun kunstzinnige uitingen. Dat kan van bodypaint tot het maken van een kunstwerk op locatie zijn. Uiteraard door echte artiesten, echte kunstenaars.

Welk entertainment past bij jouw event of festival?

De klant inspireert ons in de keuzes. We gaan het gesprek aan en laten hem of haar net zolang zweten totdat diegene zegt wat hij voor ogen heeft. In onze beleving weet iedere klant wat er bereikt moet worden. Aan ons de kunstzinnige taak het zo goed mogelijk te weten te komen. Wij laten de klant dus graag fantaseren over het ultieme feest. Dan vinden wij daarbij de meest mooie entertainment invullingen.

Wij zijn geen artiestenbureau, ook al zou onze naam dat misschien vermoeden, wij zijn organisator en laten ons graag bedienen door bureaus die gespecialiseerd zijn in entertainment. Van steltenlopers tot vuurspuwers en van meisjes van het compliment tot de ondeugende burlesque danseressen.