Vervoer door De Artiesten

Wij vervoeren onze gasten graag op een bijpassende manier naar je locatie. Naar het eiland Ameland valt de keuze al snel op een boot. Al is wadlopen of met de helikopter natuurlijk een originele manier om het eiland te bereiken.

We hebben vele manieren van vervoer die je naar een locatie brengen. Het is geheel afhankelijk van de plek waar de locatie is gesitueerd. Is de locatie in de binnenstad van Amsterdam gelegen, dan is de keuze reuze. Alles is afhankelijk van jouw wensen. Wil je eerst verzamelen vlak buiten de stad en dan gezamenlijk naar de locatie? Of verzamelt iedereen zich bij de verschillende regiokantoren? Wil je dan direct naar de locatie of ga je eerst naar een centraal verzamelpunt. Wil je met het OV? Dan houden we rekening met de tijden van het OV in het programma.

Bij de afspraken over het vervoer kijken we naar drie onderdelen: De kosten, past het bij de groep en past het bij de avond.

Als afsluiter een paar voorbeelden van vervoer die we regelmatig inzetten: TukTuk, fiets, bus, boot, sloep, trein, vliegtuig, benenwagen, waterfiets, tandem, kabelbaan. En dan vergeten we er nog wel een paar. Wie weet wil je wel met de solex of Volkswagen kever naar de locatie. Eén ding dat zeker is… je blijft altijd zelf in charge!

Case