Thuishaven Amsterdam | 25 graden

12 projectteams | 1 festivaldirecteur

Heembouw Festival

Samen bouwen we altijd
Heembouw, dat is een bijzonder bedrijf! Heembouw staat voor: Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Een mooi uitgangspunt voor dit festival. Heembouw wil altijd samen bouwen aan events en bijeenkomsten. Het samen creëren zit in het DNA. Dit keer is het dus niet De Artiesten die het festival hebben gebouwd, maar de klantgroepen van Heembouw. Ieder team krijgt een opdracht: entertainment, foodtrucks, dj’s, aankleding en natuurlijk de festival directeur.

 

Het Idee
Onder begeleiding van De Artiesten komen de diverse teams bij elkaar. Ieder team krijgt een budget om zijn/haar onderdeel in te vullen. De festivaldirecteuren kijken of het geheel passend is. Zo bouwt Heembouw een festival waar mensen willen zijn. Het gave is dat iedereen inbreng heeft in het feest dat ze samen hebben verdiend. De diversiteit is groot in het programma, van knallende dj’s tot zitten bij het kampvuur. Het mooiste project is het gezamenlijke kunstwerk wat is gemaakt voor het festival. Als afsluiting knalt het vuurwerk om het kunstwerk heen. Een prestatie van formaat, Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn, het bewijs is deze dag geleverd.

Quote Peter Lammertink directeur Heembouw
Gaaf hè! Zoveel passie en liefde bij onze mensen om samen iets moois neer te zetten. Het idee om echt zelf het festival te maken was echt grandioos. Zelf vond ik het het mooiste bij het kampvuur, echte gesprekken, daar houd ik van!