Mayer Manor – Amsterdam

Een private mansion in de culturele hoofdstraat van Amsterdam, de Nes. Een flamboyante venue zoals je er nog nooit één tegen bent gekomen! Dat durven we hardop te zeggen. Mayer Manor is een oude kloosterwoning, anno 1417, van vier verdiepingen. Het is nu beschikbaar voor diners en borrels voor groepen tot 120 personen. Naast borrels, lunches en diners is het herenhuis een uitstekende locatie voor vergaderingen en productpresentaties.

Voor meer informatie of een locatiebezichtiging, neem direct contact op met jouw private associate Isabelle Rousseau (+ 31(0) 888485348). Zij vertelt je er graag meer over!

Het verhaal achter dit geweldige pand

Het pand diende als een woning voor monniken, waarna een van de grootste tabakshandelaren van Amsterdam, Nico Mayer zijn intrek nam in het herenhuis aan de Nes. Vandaag de dag is Mayer Manor omgetoverd tot een luxueus verblijf, geheel in Victoriaanse stijl. Vergaap je aan de marmeren tafel, de houten haarden, de hoge plafonds en de vier verdiepingen bestaande uit elf kamers. Ieder interieur is een knipoog naar het Art Deco verleden van deze locatie. Een indrukwekkend koperen bad in de kelders met een eigen waterbron, een vintage barbershop en een gracieuze dinerzaal met een kerkelijk altaar als DJ-meubel. We schrijven het op alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, maar deze private mansion vind je niet in Londen, Parijs of New York. Amsterdam mag zich er daarom met veel trots op beroepen dat Mayer Manor zich binnen haar stadsgrenzen, in het kloppende hart van de stad, bevindt.

Bereikbaarheid
Mayer Manor is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar Mayer Manor werkt ook samen met parkeergarage Waterlooplein, gelegen aan de Valkenburgerstraat. Voor deze parkeergarage kunnen uitrijkaarten worden besteld, waardoor je voordelig en makkelijk kunt parkeren binnen zeven minuten lopen van Mayer Manor. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich bij De Bijenkorf binnen vijf minuten lopen.

Bel Private Associate Isabelle

Of laat een bericht achter!