Een Bietenloods in Naarden | 5 dagen bouwen | 3 mega heaters

Live Cooking

120 wilde gasten

Ticketscript – In to the Wild

Bedrijfsfeest Ticketscript

De Vraag: Artiesten, luister, we hebben alles gedaan en gezien! We willen uiteraard weer samenwerken, maar het moet anders. Geen feest, geen dj’s niet lallend naar buiten, maar iets verbindends. Maar let op, het moet natuurlijk wel volgend jaar overtreffen! Ja, de dames van Ticketscript zijn altijd duidelijk in wat ze willen. De Artiesten en Ticketscript hebben al jaren een relatie. En zoals dat hoort bij een relatie wordt er geprikkeld en gediscusseerd. Dat gaat er heftig aan toe. Later kunnen we er om lachen en geven we elkaar een knuffel op een geslaagd event.

Het Idee
Ieder jaar gaan we feesten en drinken en een klein beetje eten. Er is vooral tijd voor feesten. Dit jaar hebben we (Ticketscript & De Artiesten) de koppen bij elkaar gestoken. Een unieke lege bietenloods in Naarden wordt het decor. We besluiten dat het een avond terug naar de basis wordt, waarin je volop tijd en aandacht hebt voor elkaar. Samen praten, borrelen en genieten van entertainment dat je raakt. In to the wild gaan we terug naar de basis.

De uitvoering
Een lege bietenloods ombouwen naar een plek waar alles basic is, maar je toch de randvoorwaarden nodig hebt om voor 120 gasten te koken en meer. Want waar ga je naar het toilet, hoe krijgen we het warm, waar gaan we aan dineren en hoe vermaken we de gasten 5 uur aan tafel? Mooie uitdagingen om op te lossen. Tafels en stoelen inhuren wilden we niet, het moet allemaal echt zijn. Dus hebben we de bomen uit de buurt gebruikt en op maat gezaagd. Hetzelfde geldt voor de stoelen, houten bomen op steen. Houten borden en ok, we hebben valsgespeeld met het bestek, dat was niet van hout. Koken hebben we gedaan op The Big Green Eggs. Vlees en vis hangen we klaar en de gasten dienen dit zelf af te snijden en naar de koks te brengen. Het entertaiment vindt plaats op een klein podium dat als centerpiece dient. Akoestische optredens, een haka en 1 live performer on stage zorgen voor een afwisselend programma.

Quote Frans Jonker, chief executive officer:
“Ik wilde jullie persoonlijk bedanken voor het geweldige event en jullie harde werk!”

Quote Marloes Mantel, head of HR:
“Frank, wat moeten we nu volgend jaar, dit was echt het beste dat ik ooit heb meegemaakt!”

Ook op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsfeest?