Food for life

Aan voedsel denken is heel erg prettig. Naar kookprogramma’s kijken is heel leerzaam. Zelf een diner met mooi food samen te stellen nog veel leerzamer. Vaak is dit voor je gasten leuk geprobeerd, maar net niet. Daarbij… Je hebt geen tijd voor je gasten.

Laat ons nou lekker je gasten verwennen. Werk met ons het idee uit dat je graag met je food wilt vertellen. Misschien wil je de lente wel een kans geven, ga jij je (nieuwe) schoonmoeder eindelijk eens vertellen dat ze de mooiste dochter van de straat heeft of ga je die nieuwe klant op een ongelofelijke manier in het zonnetje zetten. Bijvoorbeeld met een heerlijk uitgebreid 8-gangen Catalaans diner. Dat klinkt toch al veel beter dan zelf in die keuken te gaan kokkerellen. Daar kan je best een food for thought op loslaten. Misschien is het wel een food for life!

Food for festivals

Bij food for festivals denken we snel aan food trucks. De festival catering bij uitstek. Ga je naar De Parade omdat er van die fantastische theaterstukken worden opgevoerd? Of is het toch de food and beverage (F&B) die je naar het festival hebben gelokt?

Wij weten het wel! Want ja, natuurlijk is de F&B het hoofdingrediënt voor een bezoek aan een theaterfestival. Aan een klein frans tafeltje met houten klapstoeltjes. Waar ze die heerlijke fles rosé schenken. Om dan samen met je vrienden, onder de platanen, gezellig de lusten van het leven door te nemen. Je vult je maag met wat van die heerlijke streetfood hapjes. De diversiteit is altijd reuze bij de verschillende food aanbieders op zo’n festivalterrein. Het maakt deze avond tot één groot festival feest. Dat hebben we allemaal wel eens op een heerlijke zomeravond ervaren. Tuurlijk pak je heus nog wel een kleine voorstelling, zodat je aan iedereen kan vertellen hoe cultureel je nog steeds bent ingesteld. En ja, ook dat herkennen we vast allemaal.

Beverage

We zijn is ons werk als De Artiesten geheel onafhankelijk. We hebben ons niet aan een bepaald drankenmerk gelieerd. Onze vrijheid in handelen is daardoor gewaarborgd. Niet alleen voor onszelf maar juist voor onze opdrachtgevers. Is de wens een gin tonic te schenken met Hendrick’s gin gemixed met Fever Tree tonic dan schenken wij dat vol passie voor u.

We zijn als De Artiesten vaak op festivals te vinden waar we de nieuwste hips en tips opduiken. Deze voegen we dan in ons assortiment toe. Als je houdt van je vak, dan is dit de gewoonste zaak van de wereld. Blijf altijd up to date van wat er leeft binnen de wereld van de drinks, mixjes en cocktails.