Parkeerterrein als festivallocatie

Een parkeerterrein als festivallocatie klinkt niet gelijk heel gezellig. We kunnen het al gelijk een stuk gezelliger maken als we je vertellen dat het voor de WKR wel heel gunstig is.  Ook kleedt de fiscus niet direct het potje voor de bedrijfsuitjes uit.

Laten we beginnen om de auto’s van het parkeerterrein te halen. Of we organiseren het in het weekend, op een al leeg parkeerterrein. Het biedt dan opeens een geweldig aantal voordelen, zoals eigen keuken in het pand, elektriciteitsvoorzieningen en een bekende omgeving voor iedereen die is uitgenodigd.

Hoe leuk is het dan om rondom het parkeerterrein een aantal foodtrucks te plaatsen met een aantal BBQ’s en gezellige kleine theatertentjes. Ja, de tentjes kunnen we ook op een verhard parkeerterrein neerzetten en verankeren. En als het regent… dan gaan we gewoon even het kantoor in of schuilen we in de grote circustent. Die zetten we midden op het parkeerterrein. Met mooi weer gaan de flappen van de circustent omhoog en met slecht weer gaan we gezellig intiem het festival meemaken in een sfeervolle grote tent. Hoe kom je weer thuis? Gewoon met de taxi, de auto staat toch al thuis.

 
Open WhatsApp
WhatsApp met ons!
Let's chat
Je kunt met ons appen, wel zo makkelijk. Stuur hier je bericht!