Vergadering organiseren

Vergaderen binnen de eigen kantoormuren of er buiten? Dat is één van de eerste keuzes die je hebt gemaakt. Waarschijnlijk kies je voor buiten het kantoor, want de kans is groot dat je op Google vergaderlocatie, unieke vergaderlocaties of bijzondere vergaderlocatie hebt ingetikt. En ja wij snappen dat. Als we zelf gaan vergaderen en we kiezen niet onze wijnkelder of het dakterras van het TOBACCO Theater , dan willen wij ook een inspirerende vergaderlocatie.

Zo’n locatie die je niet vergeet. We hebben natuurlijk allemaal onze favorieten, vaak ligt dat niet alleen aan de locatie, maar ook aan de beleving die je daar had. Wij vergaderden ooit bij Huize Glorie in Bergen, prima plek, mooie omgeving, tikje oubollig dat wel. Maar het was de basis van De Artiesten, de eerste plannen kwamen daar op tafel. Dus als je Huize Glorie zegt, dan krijgen we een klein lachje op ons gezicht.

Informatie van de vergadering

Het onderwerp van de vergadering, de duur en het doel. Dat zijn zaken die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste vergaderlocatie. Veel praktische zaken bepaal je vooraf zoals: heeft de bijzondere vergaderlocatie break out rooms, een aparte lunchruimte, hebben we AV nodig en kunnen we de gewenste opstelling neerzetten? Als je deze antwoorden op een rij hebt, dan kunnen wij je goed adviseren. Waar je dan terecht komt, dat kunnen we je nog niet zeggen, maar we hebben wel een paar mooie tips:

Unieke vergaderlocaties: Mayor Manor Amsterdam, Het Vaudeville Theater, Cristofori
Inspirerende vergaderlocaties: Salon Ruigoord van Michael Kamp, een inspirerende plek van een net zo’n inspirerende man, HoogtIJ met een magnifiek uitzicht
Bijzondere vergaderlocaties: Sugar City, lekker rauw en er moet nog heel veel geregeld worden, daar houden we van
Vergaderlocaties met een hele hoge waardering door gasten: TOBACCO Theater, Het Compagnie Theater

Er is ontzettend veel keuze. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing. Er zijn ook tal van sites die de boel voor je op een rijtje hebben. Wij kennen de sites en zeker ook de locaties. Wil je eerst wat inspiratie op doen, kijk dan eens op:

Dnls.nl
Inspirerendelocaties.nl
Locatiesmetmeerwaarde.nl
Locaties.nl

Stuk voor stuk advertentiesites, die je een mooi overzicht geven. Kleine tip als je op de sites gaat kijken, het blijven advertentiesites, dus geloof niet iedere mooie foto die je ziet en ga zelf ook kijken bij die unieke vergaderlocatie. Heb je daar geen tijd voor dan bel je ons. Wij kunnen je dan vertellen of de inspirerende locatie in het echt ook zo inspirerend is.