Salon Ruigoord – Amsterdam

Ruigoord is het bekendste kunstenaarsdorp van Nederland. Een culturele vrijhaven waar nu de mogelijkheid bestaat om op hoog niveau met groepen te dineren en creatieve sessies te organiseren. Salon Ruigoord is een inspirerende sfeervolle ruimte in een kunstzinnige omgeving op steenworp afstand van Amsterdam.

De sfeer van Vrijhaven Ruigoord is tot in alle planken van de locatie te voelen. Het biedt de mogelijkheid om buiten op het grasveld in de schaduw van de Ruigoord Kerk te BBQ-en en workshops te organiseren. Kunstzinnige workshops zoals vuurspuwen, theaterspel of dans. Helemaal speciaal is een diner op Michelin niveau op deze kunstzinnige, fantastische en creatieve plek.

In de salon scheidt een schitterend Art Deco glazen pui de foyer van de zaal. Hiermee is de klassieke toon gezet. Salon Ruigoord is te boeken voor uw eigen podium van creatieve events, exclusieve diners, workshops en meetings in Kunstenaarsdorp Ruigoord, op een unieke locatie hier in Westpoort Amsterdam: De Salon. Feest in de Salon betekent genieten van hoogstaand entertainment. Opera, wereldmuziek en dans is een veel beproefd succesvol concept aangevuld met een walking dinner of een Be Fresh BBQ. Hoe mooi kan het leven zijn?

Bereikbaarheid
Reis met de trein naar station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf hier rijdt bus 82 elk half uur tot vlak naast Ruigoord Dorp. Met de auto neem je afslag Ruigoord Dorp van de S102 Accraweg.

Geïnteresseerd in deze locatie? Laat dan een bericht achter!