Cristofori – Amsterdam

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Onder leiding van architect Hubert Crijns is de oude Concertzaal omgebouwd tot een ruimtelijke Loft met een eigentijdse uitstraling. Gelegen op de vijfde verdieping, Cristofori heeft een totale oppervlakte van 340m2 – ruim genoeg voor een private diner tot 100 personen, maar intiem genoeg om groepen vanaf 20 personen te verwelkomen. Walking dinners of staande borrels zijn mogelijk tot 150 personen.

Tijdens de zonsondergang geven de historische boogramen de kans om te genieten van een adembenemend uitzicht over de Prinsengracht. De grootse opzet en de hoge plafonds vormen een vernieuwend en inspirerend decor voor een groepsdiner, receptie, feest, culinair event of private dinner. De zaal beschikt tevens over verschillende kleine privé-zitjes en een ruime lobby. Fijn om even rustig te genieten of bij te kletsen na een diner op Michelin niveau van een van onze topchefs. Wij verzorgen uw catering op maat en leveren alle benodigde productionele diensten. Vanuit de prachtige open keuken van Cristofori verzorgt onze Chefkok jullie magnifieke lunch of diner.

Bereikbaarheid
Deze prachtige originele locatie in het centrum van Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met de boot, waar je gasten bij de aanlegsteiger voor de deur uit kunnen stappen. Met het openbaar vervoer is de eventlocatie eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam Centraal met tram 1, 2 en 5, halte Prinsengracht. Als je met de auto komt kun je parkeren op de grachten of in Q-park Europarking (750m). Uitrijkaarten zijn op aanvraag beschikbaar.

Geïnteresseerd in deze locatie? Laat dan een bericht achter!