Onze Smaak

Vrij van geest en onafhankelijk van smaak! We laten de wereld van smaak en geuren graag binnen in onze keuken! We koken van biologisch tot uitheems, van fusion tot vegetarisch en van Michelin tot de Rollende keukens. Tel daarbij nog 100 andere mogelijkheden en we gaan aan tafel met onze chefs! Op de site, onze chefs, vermelden we slechts een hele kleine greep van onze meesters.

We zijn een club die niet zomaar doet, maar altijd eerst vraagt. We prikkelen, brainstormen en dagen u uit. Zo krijgen wij uw fantasie op het bord van uw gast. Een mooi creatief gevecht dat uiteindelijk alleen maar winnaars telt. Hoe dat in zijn werk gaat?

Door niet tevreden achterover te leunen bij uw eerste keuze, maar juist daarna door te blijven vragen. Wat wilt u nu eigenlijk echt bereiken met dit event? Wat wilt u nu werkelijk zeggen met de gerechten en wat is de sfeer waarin u dit wilt gaan uitdragen?

In de uitvoering staan onze uitverkoren culinaire toppers achter de pitten, briefen we onze bevlogen stylisten en staat ons personeel paraat. Dat noemen wij de trotse keuken van De Artiesten

We creëren, samen met u, meerwaarden aan uw boodschap !

Meer info: +31(0)88 848 53 48 | info@deartiesten.nl

De artiesten