English version!

Het type evenement, de locatie, je gast, het eten en drinken, waar begin je (aan)? Voor ons begint dat bij de volgende twee vragen:

– Wat wil je bereiken?
– En hoe ziet de ideale dag eruit?

Pas dan stel je je de vraag: Ga ik alles zelf uitzoeken of schakel ik creatieve professionals in?

Kies je voor de creatieve professionals bel of mail ons ;). Wij maken samen met jou een totaalconcept van je evenement. Een totaalconcept? Ja, een totaalconcept. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Van net dat beetje extra bij de catering tot de aankleding van de ruimte, van het licht en geluid tot die spetterde afsluiting. Wil je het zelf gaan oppakken, stuur ons dan een mail en ontvang ons profi stappenplan.

Corporate events, Kick offs, festivals, diners

Een jong team en één ouwe rot zorgen voor 50 jaar ervaring. De Artiesten organiseerde de afgelopen jaren al meer dan 2000 grote- en kleine events. Op onze eigen bijzondere locaties of buiten de deur. Alleen het diner, een compleet catering concept of het gehele corporate event, wij vinden het allemaal kicken.

En elk succes begint met je antwoord op onze eerste twee vragen! Weet je nog wat de vragen waren?

– Wat wil je bereiken?
– En hoe ziet je ideale evenement eruit?

Na elk evenement zorgen wij ook voor dat extraatje. We onderzoeken bij jouw gasten of hun ervaring aan heeft gesloten bij jouw wensen. Het gaat namelijk niet alleen om het gevoel, uiteindelijk wil je ook de resultaten van je evenement terugzien bij je klanten. Op deze manier bevestigen wij je dat gevoel.

Hebben we je getriggerd, dan wordt het tijd om te checken of je ons kan triggeren, bel of mail ons!

Concepten

Wat je vertelt of uitstraalt versterk je door een uitgedacht totaalconcept. Een concept moet de boodschap versterken! Is het een tof idee, maar versterkt het je boodschap niet? Vraag je dan af: wil ik dit? Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Van net dat beetje extra bij de catering tot de aankleding van de ruimte, Van het licht en geluid tot die spetterde afsluiting.

Daarin zijn we de laatste jaren bij De Artiesten een andere koers gaan varen. Bij ‘nee’ vinden wij het leuk worden. Wij vragen ons steeds af: “Hoe zorgen we ervoor dat alles bijdraagt aan je culinaire concept? Vinden wij geen bijdrage: “kill your darlings!” Daar wordt je concept, en veel belangrijker het resultaat, beter van!

Bijzondere locaties – Secret locations

Weet je wat je wilt bereiken en in welke vorm, dan pas kun je op zoek naar de locatie. Een unieke locatie draagt bij aan je concept. Het is bewezen; de locatie geeft je eten extra smaak, de ambiance net dat beetje extra gevoel. De juiste ambiance voor je kick off, productpresentatie, corporate event of diner is doorslaggevend. Als je binnenstapt bij een locatie, voel je meteen of het meerwaarde biedt aan je event. Stap je over de drempel en krijg je een klein glimlachje op je gezicht. Je weet het direct: Hier wil ik verder kijken. Wanneer je op onze secret locations komt kijken, verzekeren wij je van dat kleine lachje. Ze zijn altijd anders, eigenwijs, cultureel, kortom ze hebben een karakter. Dat karakter is de bonus van je event.

Hebben we je getriggerd, dan wordt het tijd om te checken of je ons kan triggeren, bel of mail ons!