Verticaal is het nieuwe 1,5 meter moraal

In Amsterdam Noord hebben ze bij de locatie HoogtIJ het antwoord gevonden voor alle problemen op het gebied van de 1,5 meter afstand.

Waar iedereen met zijn meetlint de afstand tussen de stoeltjes op het terras horizontaal aan het opmeten is, hebben ze bij Rooftop locatie HoogtIJ het antwoord gevonden voor de Nederlandse horeca.

Deze zomer wordt er voor het derde jaar op rij het borrel-en dinerfeest Groovy Tables georganiseerd, een combinatie van entertainment, Big Green Eggs, live muziek, koude biertjes, lekkernijen, frisse wijn en cocktails met een waanzinnig uitzicht over de stad.

Dit jaar is het thema ‘Groovy Picnic Tables’ waarbij de tafels op gepaste afstand van elkaar worden geplaatst.

Organisator “De Artiesten” wilde toch eens kijken of er niet meer plekken gecreëerd konden worden dan die 24 die het nu met de 1,5 meter en maximaal 30 personen, kwijt kon op het dakterras. Na vier flessen wijn en twee borrelnootjes was daar het lumineuze idee van de verticale 1,5 meter.

Er wordt bij Groovy Tables dus niet alleen met het meetlint van links naar rechts gemeten maar juist ook van boven naar beneden. Met deze verticale afstand van 1,5 meter wordt het afstand probleem direct opgelost door het gebruik van twee umpire stoelen die met een vernuftig tafelblad met elkaar worden verbonden en zo een borrel-diner plek voor 2 creëren boven iedereen uit op 1,5 meter.

Er staan nu 15 stoelen klaar als er eventueel meer vraag is naar de ‘Love 15 Seats’. De seats worden zelfs  nu ook al door De Artiesten in productie genomen om de Nederlandse horeca te helpen met de 1,5 meter problematiek.

De gasten staan werkelijk in de rij om de stoelen te kunnen reserveren en te genieten van het extra uitzicht dat de extra hoogte van 1,5 meter biedt.

En vallen de glazen dan niet om? Nee hoor, special houders in het tafelblad zijn gecreëerd om rustig je glas weg te kunnen zetten.

Meer info : www.groovytables.nl / De Artiesten : Erik van Wilsum 0654656388