Secret Venue HoogtIJ – Dé rooftop locatie in Amsterdam

Een openbare site maken om je geheimen te vertellen… Secret is dan ook meer verborgen, nog niet ontdekt door de massa. Locaties waarmee je je opdrachtgever kan verrassen. Plekken in of nét buiten de stad waar je niet snel aan denkt om een mooi event te organiseren.

Eén van deze verborgen pareltjes is HoogtIJ in Amsterdam-Noord. Het deel van Amsterdam dat steeds populairder wordt in de creatieve industrie, maar nog niet ontdekt is door het grote publiek. Dat zal niet lang meer duren, maar voor nu mogen we nog steeds met HoogtIJ spreken van een secret venue.

Een zeer bijzondere locatie gelegen op de rooftop van het Deep gebouw. Een locatie die bestaat uit verschillende onderdelen, maar bijna allen met majestueus uitzicht over het IJ en de stad Amsterdam. HoogtIJ bestaat uit een ‘uit-sprookjes-weggelopen glazen kast’, een groots dakterras, een semi-overdekt amfibie theater, een spaceshuttle zaal, een knal oranje uitkijktoren op het dak met bovenin een zaaltje en on top een buitenterras met een uitzicht dat verder rijkt dan het oog kan waarnemen. Een plek waar de zomer gevierd kan worden maar ook de winter een graag gezien seizoen is. Hoogtij is daardoor het gehele jaar een top locatie om de meest uiteenlopende events te organiseren.

Bedrijfsfeesten met big green eggs op het dakterras

Special meetings en diners, feesten met big green eggs op het dakterras, concerten, productpresentaties en bruiloften (officiële trouwlocatie). En in de maand augustus is het dakterras, samen met de glazen kas, het toneel van pop-up restaurant Groovy Tables – een combinatie van de exclusieve catering van HoogtIJ sterrenchef Dennis Huwaë (genomineerd bij verkiezing best chefs of the world top 400) en de creatieve invulling door de onze eigen mensen van De Artiesten Events.

Een greep uit de referenties: 
– Accenture – workshop, lunch & diner
– Google – workshop & lunch
– Opname Papadag – film opnames
– Prima Donna – productlancering lingeriemerk
– See You At Midnight – jongerenfestival
– Sprout – jonge ondernemersdag < 25 jaar
– Hans en Simone – bruiloft