Industriële fabriekshal

13.000 borden | 40 ovens | 25 chefs

De Nieuwe Garde

Pop-Up Party De Persgroep 

Culinair Concept voor De Persgroep in opdracht van Eventbureau

Wat een avond en wat een daverend feest! De opdracht: realiseer een bijzonder feest in de meest rauwe locatie die er bestaat! Laat dat maar aan ons over. In de Coberco Melkfabriek in Arnhem produceerden wij een evenement met een line up waar je U tegen zegt. Souls United begeleide Trijntje Oosterhuis, Sharon Doorson en Waylon. Met als afsluiter Tony Jr. ging letterlijk het dak eraf. Culinair trakteerden wij de bezoekers met een top diner, bereid door de Chefs van de Nieuwe Garde. Het resultaat? Een dikke 8,5 als eindcijfer en een opkomst die de verwachtingen overtrof!

 

Culinair Concept
In opdracht van Eventbureau bedacht De Artiesten een nieuw foodconcept. De opdracht, echte mensen, top eten uit alle windstreken. Met 10 verschillende gerechten, bereid door De Nieuwe Garde genoten 2200 bezoekers van een fantastisch diner. Geen disposables, maar alles op niveau met kwailiteit. De chefs: Julian van Loo van Restaurant Parkheuvel, Nigel Eccles van Edel en Dennis Huwaë van restaurant Daalder waren o.a. de chefs van dit culinaire spektakel. Alle 2200 gasten konden binnen 1,5 uur dineren op topniveau. Een logistieke uitdaging die door De Artiesten probleemloos werd ingevuld.

Eventbureau & De Artiesten
Elkaar versterken, dat kunnen deze 2 bureaus als geen ander. Door de handen in een te slaan werd een onmogelijke Pop-Up Party voor een dag gerealiseerd. Een gestroomlijnd draaiboek van minuut tot minuut zorgde ervoor dat dineren met 2200 gasten op topniveau haalbaar is.

Quote Bart van de Beek co-owner Eventbureau
De samenwerking met De Artiesten is uniek te noemen. Doordat we in een lege fabriekshal een diner en feest voor 2200 gasten mochten organiseren was een militaire operatie in 3 dagen nodig. Flexibiliteit en het doel overtreffen, dat is wat wij samen met De Artiesten hebben gedaan. Een samenwerking die we nog veel vaker gaan laten plaats vinden.

Photo’s by Nico Alsemgeest ©

Binnenkort jullie personeelsfeest?