Brand lancering

3 topsprekers | 2 uur inspiratie

Level Up! | 800 Young Professionals

Lancering NEXT

NEXT
NEXT is een brand van YoungCapital waar leren en werken gecombineerd gaat worden. Bij de lancering gaat NEXT een eigen brand worden van YoungCapital. De deelnemers aan NEXT werken direct bij de grootste bedrijven en combineren werken en leren met elkaar. In 2 jaar tijd is het aantal studenten gegroeid naar 800. Tijd om het nieuwe merk NEXT te introduceren en de huidige studenten te inspireren met YoungCapital NEXT.

 

Het Idee
Leren, inspireren en in de praktijk brengen. Dat is wat je doet bij NEXT. Om al deze professionals vol energie te laten slagen is er voor de lancering een inspiratie programma gemaakt. In Theater Amsterdam wordt iedereen ontvangen met een hapje en een drankje om daarna te luisteren naar de beste sprekers van Nederland. De trainees zijn leergierig, dus zitten op het puntje van hun stoel. Keyspreker van de avond is de succesvolle ondernemer Duncan Stutterheim.

Level Up!
Een event waarbij een energieboost door de zaal gaat. Het merk, de Young Professionals en de medewerkers van NEXT, gaan met power naar huis. Zin om de volgende dag het verschil te maken. Het enthousiaste schiet door de zaal. Morgen het verschil maken, dat is wat iedereen wil na deze inspirerende avond.

Quote Maurice Peeters director YoungCapital NEXT
Het is altijd heerlijk werken met jullie. Alles is top verzorgd en jullie werken met specialisten die ons programma naar een hoger niveau brengen. Van het bedenken en schrijven van het programma tot de uitvoering, het was perfect. Helemaal passend bij het thema Level Up!

Binnenkort jullie kick-off event?