InsingerGilissen Tuinfeest

Ook InsingerGillisen mogen we tot onze vaste klanten rekenen. Ruim één jaar geleden organiseerden wij het zomerfeest in hun eigen tuin. Doordat we met onze styling de juiste snaar wisten te raken werden we uitgenodigd om ook het afscheid van de CEO te organiseren. Ook dit jaar organiseerden we weer het zomerfeest! Een partner om trots op te zijn.

“Goedemorgen Frank, Pim, Kim en de rest van jullie topteam natuurlijk,

Hierbij wil ik jullie nog een keer namens Theodoor Gilissen Bankiers ontzettend bedanken voor jullie inzet, jullie hulp, jullie bijdrage en al het harde werken afgelopen vrijdag! Wat zag het er allemaal prachtig uit en wat was het top geregeld! Wij zijn zo blij met hoe het allemaal is gelopen en eruit zag. Alles klopte en de sfeer was goed. Jullie hebben het fantastisch gedaan en al onze wensen goed vertaald! Chapeau.

We hebben vanuit de directie van TGB ook lovende woorden gekregen. Ons team zag alle details en voelde dat alles met veel liefde bedacht was. Dit personeelsfeest was een schot in de roos en we hebben met elkaar de juiste snaren weten te raken. Iets om trots op te zijn!

Mede dankzij jullie is het personeelsfeest zo’n succes geworden. Duizendmaal dank!

@ Frank, we moeten gauw ook even wat inplannen voor de receptie van 6 juli a.s.. Fijn dat we ook deze dag weer samen kunnen werken.”
 
Meer referenties