80 jaar Heembouw

3 events | 15 bedrijfscommercials

1 Grand Finale

Heembouw 80 jaar: 3 events

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn

300 medewerkers vieren het 80 jarig bestaan van Heembouw. Het bedrijf is afgelopen jaren hard gegroeid en 1 van de cultuurwaarde is: De toekomst is geworteld in onze geschiedenis. In een brainstormsessie is daarom besloten niet voor één groot event te gaan, maar 3 events, die draaien om de cultuur, geschiedenis en toekomst van Heembouw. In mei organiseerde Heembouw samen met De Artiesten The Get Together, een informatieve bijeenkomst, waarbij aan het einde van het event de basis werd gelegd voor dag 2. Het opnemen van je eigen commercial. Ieder team krijgt de opdracht om een tijdperiode van 80 jaar Heembouw vast te leggen. De derde bijeenkomst in de Stadsgehoorzaal in Leiden is de grote finale. De “Hemerts” worden uitgereikt aan de winnende teams.

 

De toekomst is geworteld in onze 80 jarige geschiedenis
De Artiesten is al jaren strategisch partner van Heembouw. Door deze vaste samenwerking weten wij dat totempalen, bedrijfscultuur en samen creëren diep geankerd zit in Heembouw. Geen georganiseerd feest, waar alles voor je is geregeld, maar samen met je collega’s iets onvergetelijks neerzetten. Dat heeft meerwaarde voor het bedrijf en de band onderling. Drie events waarbij de geschiedenis, het heden en de toekomst centraal staan. Dag 1 was de kick off van het jubileumjaar, dag 2 werd vormgegeven met YoungHeembouw in een actieve dag en dag 3 de grote finale waarin Heembouw van 1939 tot 2039 werd uitgelicht!

Quote Annemiek Koenis Directiesecretaresse Heembouw
Wat was het een super mooie afsluiting van ons 80 jarig jubileum afgelopen vrijdag. Ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen. De locatie was perfect en het programma klopte helemaal. Het was gewoon net echt, de award uitreiking en ook de presentaties daarna kwamen goed tot hun recht. Top gedaan! En op naar 2020!

Binnenkort jullie jubileum?