Presentatie herfst-/wintercollectie

Summer Rooftop Party | 24 graden

Bites van The Big Green Egg

C&A bij HoogtIJ Amsterdam

Presentatie nieuwe herfst-/wintercollectie

In samenwerking met Linden & Barbosa is in onze secret venue HoogtIJ in Amsterdam Noord de nieuwe herfst-/wintercollectie van C&A gepresenteerd. De drie gestelde doelen: Het tonen van de collectie aan de key-fashion-media. Het bouwen van een relatie tussen de media en C&A en als laatste het brengen van Brand-awarreness. Het unieke dakterras van HoogtIJ leent zich hier uitstekend voor. Door zijn natuurlijke en unieke uitstraling, past deze locatie perfect bij de collectie en doelgroep van C&A. Daarnaast is de plek zo indrukwekkend dat het een zeer positieve invloed heeft op de brand awarrenes van C&A.

 

Standaardshows zijn er genoeg!
Iedere dag vinden er presentaties van collecties plaats. Hoe trek je dan toch de juiste doelgroep naar je presentatie. Doe het anders. Het ombouwen van het dakterras van HoogtIJ en de presentatie van kleding in de glazen kas is niet eerder gedaan. Niet alleen een fashion modeshow, maar de nieuwe kledinglijn wapperend aan de waslijn op het dakterras zijn uniek. Natuurlijk helpt het dat het zonnetje op je gezicht prikt, er een bar is met C&A cocktails en de geuren van The Big Green Egg je neus in wapperen. Bij aankomst wappert de vlag van C&A bovenop de oranje toren. De nieuwsgierigheid van wat zich boven op het dak bevindt is groot.

Persbericht – het resultaat
Vele modeliefhebbers verzamelden zich gisteren op grote hoogte op het C&A Rooftop AW18 event bij HoogtIJ in Amsterdam. Op deze inspirerende locatie toonde C&A haar nieuwe ‘Bohemian Street Style’-collectie aan de pers.

In de nieuwe herfst-/wintercollectie van C&A staat de kracht en de individualiteit van de vrouw centraal, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Dit is te zien in de expressieve combinatie van verschillende prints, materialen en kleuren. Creatief directeur Damesmode en Clockhouse, You Nguyen, vertelt: “De collectie straalt een zelfverzekerde identiteit en eigenheid uit, ontworpen voor de hedendaagse vrouw. Dit seizoen staat in het teken van het mixen van dessins en gelaagdheid in de look, ook wel layering genoemd.”

Quote Anne Luitjes Linden & Barbosa
Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie hulp tijdens het event. Het was zeer geslaagd, mede dankzij jullie inzet! Nogmaals, ontzettend bedankt voor jullie hulp en hopelijk tot een volgende keer!

Binnenkort jullie productpresentatie?