3 weekenden | 3000+ personen

5 locaties | 3 landen

Boels Superhelden Games

Boels Rental

Familiedagen Benelux

De Boels familiedag keert iedere 5 jaar terug. Altijd was dit 1 feest op 1 centrale plek. Maar Boels groeit en zit in de hele Benelux, voor een familiedag moest een andere opzet komen, maar hoe? Hoe kan je in een paar weekenden 3000+ mensen laten samen komen? En hoe zorg je dat er voor jong en oud een te gek event ontstaat? En niet als laatste, trots zijn op waar je werkt en het met veel plezier aan je familie laten zien.

3 weekenden, 3 landen, 5 locaties
Tijdens dit jubileum kiezen we ervoor de families niet te ver te laten reizen, maar 5 Boels minifestivals op te bouwen. De Boels horecaverhuur materialen zijn perfect om mooie festivaltreinen te bouwen, perfecte keukens neer te zetten en de tofste activiteiten te bedenken. Wie wil er nu niet op 40 meter hoogte over het terrein uitkijken. Of een hindernisparcour met een shovel afleggen. Spijkerpoepen met een graafmachine. Tijdens de Boels Familiedagen was het er allemaal. Ook aan de kleinste is gedacht, bij onze superhero’s kon je je eigen Boels diploma halen, de kids wilde niet meer naar huis. Door middel van een uitdagend parcours, konden zij vandaag hun “Boels Superhelden Diploma” behalen. Een kruiwagenrace met Superman, voetballen met de Hulk, spijkerpoepen met Assepoester, haal tussendoor een suikerspin en laat je schminken. En ook zij gingen met de mooiste prijzen naar huis. Een draaimolen en eendjes vissen voor de kleinste superhelden, aan iedereen was gedacht. Stralend en trots naar huis!  

Trots op je werkplek
Alle filiaalhouders en hun medewerkers zorgde ervoor dat het Boels terrein perfect gepresenteerd werd. Machines werden gepoetst, tenten gebouwd, keukens gepresenteerd. Het is niet voor te stellen wat en vooral hoeveel je kunt huren bij Boels. Door het project samen op te pakken, werd dit ook voor alle medewerkers duidelijk en konden ze hun werkplek met plezier presenteren aan de familie.

Ook interesse in een event op jullie eigen locatie?