Beyond your comfortzone is a playground, we meet you there!

GROOVY TABLES – ROOFTOP RESTO

Klaar om even de hustle en bustle van de stad te ontstijgen? Daal neer op het heerlijke dakterras van HoogtIJ en laat je in de watten leggen door de chefs van restaurant Daalder en ervaar de creatieve talenten van De Artiesten.

Pak je eigen tafel, plaats maar waar je wilt en ga genieten van een fantastisch 5 gangen diner, verrassende optredens en dansen onder de sterren op groovy sounds van DJ Fréderique tot ver in de nacht.


Diner: 18.00 – 22.00 uur (ticket)
– Chef’s Table met wijnarrangement €145 pp
– Laat je portemonnee thuis €125 pp
– Boek een eigen tafel met wijnarrangement €99 pp
– Boek een eigen tafel zonder wijnarrangement €59 pp
Groovy DJ: 22.00 – 02.00 uur (free entrance)

Data:
Juli
Donderdag 19 (uitverkocht)
Vrijdag 20 (uitverkocht)
Zaterdag 21 (uitverkocht)
Augustus
Donderdag 2 (uitverkocht)
Vrijdag 3 (uitverkocht)
Zaterdag 4 (uitverkocht)
Zaterdag 11 (uitverkocht)
Donderdag 16 (uitverkocht)
Vrijdag 17 (uitverkocht)
Zaterdag 18 (uitverkocht)

Locatie:
Johan van Hasseltweg 39
Klik hier voor de route


Reacties van gasten:

J. Fabius
“Gave ongedwongen sfeer met de start eigen tafeltje plaatsen, picknickmand etc. Goed eten en vet om de avond te eindigen met DJ. 9”

D. Zwets
“Top avond. Genoten. Super leuke locatie. Leuke vibe, leuk personeel, gezellig, eten was heerlijk. Wil nog een keer. Heel erg bedankt top avond.10”

Lucrezia
“Superleuk en lekker! Superleuke ervaring en het eten was echt uitmuntend! Een mooie avond die we niet zullen vergeten! 10”

K. Nooijen
“Wat een energie hangt daar! Ga zo door heren? Wat een geweldige avond! De locatie is te gek. De mensen vol enthousiasme en passie. Het is net even anders dan ‘normaal’. Precies waardoor het echt een beleving is! Boven verwachting jongens. Heel veel plezier met alle avonden die nog staan. Wij houden jullie in de gaten?? liefs Karlijn, Landry, Pim & Eef”