ROOFTOP GARDEN – GROOVY TABLES

Vanaf april 2020 zal er meer informatie te vinden zijn over de volgende editie Groovy Tables.

Op het coolste terras van Amsterdam, HoogtIJ in Amsterdam Noord bouwen de Artiesten in samenwerking met Restaurant Daalder een waar culinair feestje! De setting is minstens zo spectaculair: gasten mogen plaatsnemen in de ongelooflijke sfeer van HoogtIJ, inclusief zwoele live beats en sfeervolle acts.

Onder de blote sterrenhemel wordt door de jonge honden van Restaurant Daalder een heerlijk 6-gangendiner geserveerd.…en na het diner kun je onder de blote sterrenhemel even helemaal los gaan! 

Alvast een kijkje nemen hoe het er aan toegaat bij Groovy Tables? Klik hier voor de video.


Locatie:
Johan van Hasseltweg 39
Klik hier voor de route


Reacties van gasten 2018:

J. Fabius
“Gave ongedwongen sfeer met de start eigen tafeltje plaatsen, picknickmand etc. Goed eten en vet om de avond te eindigen met DJ. 9”

D. Zwets
“Top avond. Genoten. Super leuke locatie. Leuke vibe, leuk personeel, gezellig, eten was heerlijk. Wil nog een keer. Heel erg bedankt top avond.10”

Lucrezia
“Superleuk en lekker! Superleuke ervaring en het eten was echt uitmuntend! Een mooie avond die we niet zullen vergeten! 10”

K. Nooijen
“Wat een energie hangt daar! Ga zo door heren? Wat een geweldige avond! De locatie is te gek. De mensen vol enthousiasme en passie. Het is net even anders dan ‘normaal’. Precies waardoor het echt een beleving is! Boven verwachting jongens. Heel veel plezier met alle avonden die nog staan. Wij houden jullie in de gaten?? liefs Karlijn, Landry, Pim & Eef”