ROOFTOP GARDEN – GROOVY TABLES

Klaar om even de hustle en bustle van de stad te ontstijgen? Daal neer op het heerlijke dakterras van HoogtIJ en laat je in de watten leggen door de chefs van restaurant Daalder en ervaar de creatieve talenten van De Artiesten.

Pak je eigen tafel, plaats maar waar je wilt en ga genieten van een fantastisch 6 gangen diner en verrassende optredens. Blijf na het diner lekker hangen bij het haardvuurtje of dans onder de sterren op groovy sounds van onze DJ.

ReserverenDe bijzondere data voor Groovy Tables 2019 zijn bekend:

Juni

6-7-8-20-21-22

Juli
4-6-18-19-20

Augustus
1-2-3-15-16-17-29-30

Locatie:
Johan van Hasseltweg 39
Klik hier voor de route


Reacties van gasten 2018:

J. Fabius
“Gave ongedwongen sfeer met de start eigen tafeltje plaatsen, picknickmand etc. Goed eten en vet om de avond te eindigen met DJ. 9”

D. Zwets
“Top avond. Genoten. Super leuke locatie. Leuke vibe, leuk personeel, gezellig, eten was heerlijk. Wil nog een keer. Heel erg bedankt top avond.10”

Lucrezia
“Superleuk en lekker! Superleuke ervaring en het eten was echt uitmuntend! Een mooie avond die we niet zullen vergeten! 10”

K. Nooijen
“Wat een energie hangt daar! Ga zo door heren? Wat een geweldige avond! De locatie is te gek. De mensen vol enthousiasme en passie. Het is net even anders dan ‘normaal’. Precies waardoor het echt een beleving is! Boven verwachting jongens. Heel veel plezier met alle avonden die nog staan. Wij houden jullie in de gaten?? liefs Karlijn, Landry, Pim & Eef”