Feest organiseren in Amsterdam?

Een feest organiseren in Amsterdam is een feest om vooral zelf mee te maken. De styling en sfeer van de stad worden er gewoon gratis bijgeleverd.

Ga je bij het kiezen van de locatie in Amsterdam kijken of er voldoende parkeerplaatsen zijn of ga je kijken waar jij je gasten kan gaan verrassen met een locatie die ze nog niet kennen? En wel de rijkdom en uitstraling kunnen gaan beleven van de grootstedelijke atmosfeer van een historische en wereldse secret venue.

Maar hoe doe je dat dan met de leveranciers in Amsterdam? Heel eenvoudig. Die doen het gewoon en weten niet anders.

Veel belangrijker is hoe ga je die bijzondere locatie vinden en hoe weet jij diegene te vinden die jou die locatie kan gaan tippen? Je kan dan gaan kijken op locatie sites waar alles keurig op een rijtje staat maar heb je dan nog steeds niet wat je wilt.

Je wilt, als je een feest in Amsterdam organiseert, een organisatie naast je hebben die je helpt om te kijken wat voor feest je nou echt wilt organiseren. Daarna ga je pas eigenlijk kijken welke locatie bij die uitkomst en jouw budget past.

Als ‘De Artiesten’ gaan we daarom eerst geheel blanco het gesprek met de opdrachtgever in. We hebben dan ook geen idee, hebben we ook nog geen thema, hebben we geen vaste acts, geen favoriete locaties, ook geen idee wat het budget is en ook geen idee wat jij als organisator (opdrachtgever) eigenlijk wilt met het organiseren van een feest in Amsterdam.

We dagen onze opdrachtgevers heel graag uit. We gaan met elkaar de creatieve strijd aan en dagen je uit om je stoutste dromen aan ons hardop uit te spreken. Wat zie jij nou als het feest, waarvan je weet dat het eigenlijk niet kan, maar toch wilt organiseren bij ons hier in Amsterdam?

Durf je zo diep in je ziel te gaan dat je uiteindelijk de diepste sense in je brein hebt kunnen aanraken en dat je weet dat dit het feest is dat je in Amsterdam gaat laten meemaken. 

Je gaat ze verbazen, verrassen en vooral versteld doen staan van jouw creatieve en gedurfde invulling. We gaan daarin ver om dat uit je te halen maar uiteindelijk pakken we je altijd bij je lurf en durf je te zeggen wat je helemaal niet wist dat dit in je zat.

Dat ook jij de creativiteit in je hebt die je gasten doet verbazen.

Onze schone taak is dan dat idee te gaan vormgeven met acts, aankleding en een locatie in Amsterdam die past bij jouw creatieve hersenspinsel.

📝 Erik van Wilsum, te Amsterdam