Discover your playground

Een evenement kan zich in vele hoedanigheden laten uitwerken;  een kick offproductpresentatiecorporate event of diner. Weet jij al wat je wilt bereiken en in welke vorm, dan kun je op zoek naar de locatie.

Een unieke locatie draagt bij aan je concept. Het is bewezen; de locatie geeft je eten extra smaak, de ambiance net dat beetje extra gevoel en jouw evenement nét dat kleine beetje extra. Als je binnenstapt bij een locatie, voel je meteen of het meerwaarde biedt aan je event. Stap je over de drempel en krijg je een klein glimlachje op je gezicht. Je weet het direct: hier wil ik verder kijken.

Kerstfeest Eventbrite referentie

We hebben tal van unieke locaties beschikbaar om jouw evenement écht uniek te maken. Denk aan Artis, de Beurs van Berlage of de Westergasfabriek. Maar ook in andere steden van Nederland hebben we de afgelopen jaren prachtige samenwerkingen opgebouwd. Deze locaties zijn veelal enkel via ons beschikbaar. Benieuwd hoe jij hiervan kunt profiteren én welke locatie het best de ‘playground’ vormt voor jouw evenement? Kom vrijblijvend kennismaken!

Kennismaken met De Artiesten

Of je bedrijfsevent in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Lutjebroek is maakt ons niet uit. Ieder dorpje of stad heeft een plek waar je corporate event een succes is. Het moet passen bij je doel. Het dak van je eigen kantoor kan perfect zijn voor een chique diner, maar biedt het meerwaarde aan je boodschap? Ja? Dan kunnen we verder op het dak. Zo niet, dan zoeken we samen door naar de unieke locatie die je verhaal wél versterkt.

Wil je onze etalage verder verkennen? Laten we vrijblijvend kennismaken!