Walking dinner

Herinner jij je nog de ellenlange rijen bij een warm en koud buffet? Dat je uiteindelijk bij dat afgerokte tafeltje staat? Allemaal lege schalen vanwege de iets te gulzige voorgangers? Of dat jij als gastheer had gevraagd om netjes per tafel op je beurt te wachten. Gelukkig was er nog wat patat, maar helaas… die was lauw.

Ons antwoord daarop is een walking dinner. Wij serveren de hele avond kleine hapjes terwijl jij gezellig quality time doorbrengt met de gasten. Lopend tussen je gasten besteed je onder het genot van een hapje en drankje even veel tijd aan al je gasten.

Onze geweldige keuken weet altijd de mooiste schilderijtjes op de bordjes maken. We serveren hapjes die makkelijk te eten zijn, maar met net dat beetje extra finesse. Scheelt de gasten weer een ritje naar de stomerij om de vlekken eruit te halen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten niet lang met hun bord in hun handen staan. Allemaal details die erg belangrijk zijn om een walking dinner te laten slagen. We hebben er zeer ruime ervaring in met groepen van 10 tot 1200 in TOBACCO Theater  Amsterdam.

Waarbij kan ik een walking dinner inzetten

Een walking dinner kan je op iedere gelegenheid inzetten. Het past uitstekend bij een receptie. Of wat te denken van een walking dinner gedurende je spetterende feestavond. Ook bij een festival is het een uitstekende aanvulling op die unieke foodtrucks. Zelfs bij een sitting dinner kan je toch kiezen om bijvoorbeeld het voorgerecht en het nagerecht staand te serveren. Waarom? Omdat het voor nét dat beetje extra schwung zorgt op jouw event.

Aankleding personeel

Bij een walking dinner zorgen wij natuurlijk dat bediend personeel in de sfeer van de hapjes en kleine gerechten rondloopt. Van heel zomers tot in thema van sushi, Japans. Van de ijsmeisjes tot de Hollandse stamppotjes. Je mag daarbij zelf fantaseren hoe wij dat eruit laten zien. Maar dat een walking dinner van De Artiesten echt iets anders is, dat mogen we je met de rechterhand op ons hart beloven.

Verschillende soorten walking dinners

Walking dinners kan je in alle soorten en maten inzetten. Het hoeft niet per sé met bordjes te worden uitgevoerd. Streetfood is een zeer moderne variant waarbij we de verschillende gerechten in allerlei soorten disposables aanbieden. Dat kan van een kartonnen bordje tot een hamburgerbakje zijn. Maar ook Spaanse tapas, Hollandse stamppotjes en sushi zijn zeer geschikt om in te zetten.