Bedrijfsfeest op eigen locatie

Het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie betekent dat de medewerkers hun werkplek zodanig kunnen gaan aanpakken dat het kantoor niet meer de werkplek is, maar juist de feestruimte waar nieuwe ervaringen beleefd worden en geschiedenis wordt geschreven. Het kantoor vol trots aan de partners laten zien is, naast de eigen organisatie in handen te hebben, daarbij vaak ook een extra plus die het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie met zich meebrengt.

Het feest kan georganiseerd worden in het eigen kantoorgebouw maar ook kan het personeelsfeest worden gehouden in een tent op het parkeerterrein of in de opslagruimte naast het kantoor. Misschien ligt er wel aan de kade van het kantoorterrein een grote boot die kan dienen als de grote feestruimte. We hebben de afgelopen jaren de meest fantastische oplossingen in samenspraak met de personeelsvereniging of organisatie.

We denken al jaren graag mee in dit creatieve proces om samen het grote voordeel van het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren en van het grote fiscale WKR voordeel maximaal te profiteren.

WKR – werkkosten regeling – voordeel

Reken daarbij ook het grote fiscale voordeel (werkkosten regeling – WKR) bij de organisatie van een bedrijfsfeest op eigen locatie, dat kan dus een bedrijfsfeest op kantoor ook zijn.

Dan kun je natuurlijk een cursus mindfulness gaan volgen en een rozijn van alle kanten gaan bestuderen voordat je die in je mond stopt, maar misschien is het meemaken van een bedrijfsfeest of het gezamenlijk organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie wel veel effectiever.

Liever een samenwerking met collega’s die je nooit meer vergeet dan een sessie op de hei waarbij je vooral jezelf moet zijn maar waar je liever met je collega’s onder het genot van een biertje de mooie dingen in het leven wil doornemen.

Wij staan nergens meer van te kijken. Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en we komen bij jullie langs!