Het Sieraad – Amsterdam

Dé locatie met het mooiste daglicht van Amsterdam. Een Atrium met een overkapping van 16 meter hoogte en 35 meter breed. Een onvergetelijk moment bij binnenkomst. Een historische evenementen-locatie uitermate geschikt voor congressen, beurzen, events en grootse bedrijfsfeesten. De vijf verschillende karakteristieke ruimtes, eventueel met elkaar te verbinden, bieden indrukwekkend veel mogelijkheden voor groepen van 30 tot 1200+ personen.  Met als extra lichtpunt dat de catering onder leiding staat van sterrenchef Dennis Huwaë.

Het Atrium – tot 800 personen

De open binnenplaats van Het Sieraad is met zijn imposante glazen overkapping ‘het binnenplein’ van dit Amsterdamse rijksmonument. Het Atrium is een unieke lichte zaal standaard voorzien van zeer geavanceerde techniek en een uitgebreide belichting.
Congressen, beurzen, bedrijfsfeesten, diners, maar ook spetterende concerten, voorstellingen en bedrijfsfeesten worden hier met zeer veel succes tot in de late uurtjes (04.00 uur) georganiseerd.

Het Timmerlokaal – tot 150 personen

Een zeer flexibele, multifunctionele ruimte direct naast de hoofdingang (Amsterdamse school architectuur) van Het Sieraad. De ruimte is uitermate geschikt voor brainstormsessies, meetings, private diners en als break-out zaal voor congressen en bedrijfsfeesten. Het Timmerlokaal biedt ruimte aan maximaal 150 personen.

De Plaatwerkerij – tot 150 personen

De Plaatwerkerij maakt je heel gelukkig. Alles waar je fantasie je heen brengt kan in deze zaal. Hoe dat kan? De aankleding, de bar, de lichtval, het uitzicht op Het Atrium, ..werkelijk alles kan hier plaatsvinden. Van een CEO meeting tot een feestavond en van een intiem klassiek concert tot een Live cooking diner op sterrenniveau.
De Plaatwerkerij biedt ruimte aan zo’n 150 personen en heeft een vaste koperen bar. Ook ideaal voor een afsluitende borrel van een inspirerende dag!

De Smederij – tot 170 personen

Een frisse, lichte locatie met een open uitzicht over het water dat rondom Het Sieraad kabbelt. De ruimte is uitermate geschikt voor plenaire bijeenkomsten, productpresentaties en intieme diners.
Vanuit de zaal loop je ook zo dat indrukwekkende hoge glazen Atrium in en voel je de trots van dit magistrale Amsterdamse Rijkmonument.

Restaurant Edel – tot 240 personen

Een machtig mooi restaurant met ook nog eens een groot terras direct aan het water.
Aan het roer van het restaurant staat sterren chef Dennis Huwaë (genomineerd voor chef van het jaar).

Meer informatie over deze locatie? Laat een bericht achter!

 
Open WhatsApp
WhatsApp met ons!
Let's chat
Je kunt met ons appen, wel zo makkelijk. Stuur hier je bericht!